lørdag den 11. juni 2011

lynhurtig give-away for allerede faste læsere

Jeg har tidligere været inde på mit pinlige købmandsgen, der gør at jeg har meget vanskeligt ved at lade en god handel eller et godt tilbud gå min næse forbi. "Næææh, støttestrømper til kun en femmer..dem napper jeg...man ved jo aldrig.."

Således kom jeg den anden dag til at købe en rOhde uldcardigan i str. 2 i den lokale genner. Ved ikke lige hvorfor. Mine piger bruger str. 8 og 12 og jeg kender ingen med småpiger i den alder. 

Men den var jo så fin og velholdt og jeg blev lidt nostalgisk, fordi mine piger har haft så mange af dem, da de var små og så kostede den altså kun en femmer og dér var det så, at klappen gik ned for mig..

For det giver jo for fanden ingen mening. Jeg har intet at bruge den til. Overhovedet. Jeg har lige haft stand på loppemarked for at få tyndet ud i gemmerne og så virker det jo en anelse grotesk at gå ud og købe noget, der er dømt til at ligge i et skab og fylde, bare fordi det er fint og billigt. Goddammit altså.

Men så var det at det slog mig: en give-away! Bare en lille hurtig en og kun for jer, der allerede er tilmeldt som faste læsere.

Og det er ikke for at være led eller emsig eller krukket eller sær. Der er to grunde: jeg gider ikke at købe mig til læsere og så synes jeg bare, at det er sjovest at give den til en af jer, der er her af lyst og egen fri vilje og som jeg måske endda "kender" lidt til. 

Ja ja, jeg ved da godt at det her er en skrabet give-away, når man ser hvad der bli'r lokket med af fine, kostbare ting og sager rundt omkring, men lidt har vel også ret og jeg lover, at pakke den lidt lækkert ind!

Nå. Så, kære læser, hvis du har har en lille pige eller kender en lille pige på ca. 1 - 2,5 år (den er stretchy), så ved jeg med sikkerhed at hun ville være ualmindeligt yyyndig i den her fine, fine cardigan. Ud over en fin lille kjole, vil der ikke være et øje tørt. Trust me.

Så vil du være med, så bare skriv en kommentar inden imorgen ved midnatstid, så vil jeg lege lykkens gudinde.

Og hvis ingen gider ha' den, ja så har jeg lovet mig selv at aflevere den tilbage til genbrugsbutikken. Højt og helligt.

P.S.: man er altså stadig meget velkommen til at melde sig på som fast læser både nu og fremover. Det vil jeg ovenikøbet blive rigtig glad for. Men lige på give-away fronten er løbet altså kørt.

8 kommentarer:

 1. Uha - jeg har jo en lille pige, der bliver 2 år i juli - Hun kunne da være såååå fin i den :)

  Klem fra Dorte

  SvarSlet
 2. Hahah.. Du er simpelthen herlig - smiler så ofte af dine indlæg :-)

  Jeg har en lille datter på 2, som denne ville gøre sig så fint på :-)

  SvarSlet
 3. Min Johanne bliver 7 uger på tirsdag, men hun bliver jo 1 engang i fremtiden:-). Den er super sød!

  SvarSlet
 4. Esther er snart 13 mdr nu og bruger allerede str. 86, så til efteråret er den helt perfekt!

  SvarSlet
 5. I would keep it in 20 years you may have a grand baby!!!

  SvarSlet
 6. Min lille reservebaby, som i dag ikke er baby men en stor lille pige på to år, vil jeg bare så gerne glæde med sådan en bluse.
  Hun er skøn og tænk jeg har hende næsten lige så langt inde i mit hjerte som jeg har med Rasmus.
  Se hende lige i det her indlæg:
  http://onkelanne.blogspot.com/2011/05/velkommen-til-verden.html
  http://onkelanne.blogspot.com/2011/02/jeg-fder-mens-ungerne-er-i-skole.html

  SvarSlet
 7. Neeeeej. Jeg hader at være væk fra bloggen i nogle dage. Jeg ville så gerne have været med...:-)

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...