søndag den 26. juni 2011

stille søndag


En søndag af de stille af slagsen. Jeg har  lavet to ting. Ædt og dekoreret porcelæn. Big time af det første og lidt af det sidste. Havde nok haft det bedre nu, hvis det havde været omvendt..

14 kommentarer:

 1. Det ser fedt ud det du har lavet på vasen og lysestagen!

  SvarSlet
 2. Nøj! Hvor ser den kage bare for lækker ud!!! Mums. Og fedt med porcelænsdekorationerne. Der ser godt ud. Hvad er det mon for noget farve?

  SvarSlet
 3. Nøøøøj da... Hvor FEDT det er, det porcelæn!!! Og kagen ser lækker ud. Har sikkert taget 1 kg på bare af at kigge på billedet :)

  SvarSlet
 4. Det ser så godt ud! Godt arbejde med porcelænet.

  SvarSlet
 5. Hvor har du mon købt folien til at dekorere med?

  SvarSlet
 6. Er også blevet bidt af en gal hund, kan slet ikke stoppe med at dekore hvid porcelæn. Se evt. min blog, måske vi kan inspirere hinanden:)

  SvarSlet
 7. Ei, hvor er det fint!
  Det er lavet med folie, ikk? Er det nemt nok at bruge?

  SvarSlet
 8. Til gengæld er det super fedt det porcelæn!
  Og sikke en lækker tærte... Mums... Opskrift?

  SvarSlet
 9. Nøj hvor er den lysestage for lækker!! Sælger du af dem?

  SvarSlet
 10. @dorthe: tak tak :o)

  @thehuset: det er noget der hedder color decor og er ikke egentlig farve, men en slags folie, som man klipper ud og så "klistrer" på med vand.

  @betine: tak tak :o) Ja, jeg er heller ikke just blevet slankere af den, sku' jeg hilse og sige ;o)

  @loppe-shoppe: :o)

  @line: tak skal du ha' :o)

  @superskurk: jeg har købt den hos http://www.monisbastelkiste.de. Hun sendte rimeligt hurtigt, men desværre manglede der et par af de farver jeg havde bestilt og en af pakkerne indholdt kun eet ark og ikke to, som det ellers var meningen. Jeg har skrevet til hende, men ikke hørt noget endnu, så ved ikke hvordan servicen er..

  @sannepkunst: jeg HAR skam været forbi dig ;o) Fede ting du laver! Og ja, det er sjovt at lave og rimelig nemt at gå til og mængden af hvidt porcelæn er jo altid rigelig i den nærmeste genner.

  @dolls & darlings: jo, det er en slags folie specielt til porcelæn, glas osv. Synes det er ret nemt at bruge :o)

  @diktesoph: tak tak :o) Kagen så faktisk bedre ud end den smagte. Fandt opskriften hos newyorkerbyheart. Bunden var virkelig lækker. Sprød og velsmagende. Men synes ikke at mængden af "marcipanmassen" var nok og kan efterfølgende se i andre opskrifter at det ser ud som om der er brugt 2-3 gg så meget af de forskellige, ellers ret ens, ingredienser. Cremen synes jeg heller ikke var helt i øjet. Jeg skal helt sikkert prøve en anden opskrift næste gang.

  @anonym: tak skal du ha :o) Jeg har ikke planer om at begynde at sælge lige pt, men hvis det griber om sig, kan det da godt være det bliver nødvendigt.

  SvarSlet
 11. Sig endelig til hvis du beslutter dig for salg:-)

  SvarSlet
 12. hej heidi, jeg er virkelig vild med din blog! (jeg er helt ny med bloggene) syes satme du er god og en sej mor..
  nu er jeg ikke verdens bedste til at forstå eller læse tysk, men hvor på danske sider finder man de porcelæn halløj samt porcelænen?
  mvh Philippa

  SvarSlet
 13. Hej Philippa,

  Tak for de søde ord :o)

  Hvis du googler color-dekor eller porcelæns folie, skulle der gerne komme noget op. Tror nok at både Panduro Hobby og Creativ Company har det. Udvalget var bare lidt større på den tyske side, hvor jeg fandt det.

  Porcelænet har jeg købt rundt omkring i forskellige genbrugsbutikker. Der er altid masser af det almindelige hvide porcelæn til ingen penge, synes jeg. Ellers har de det også ved de førnævnte hobbybutikker.

  God fornøjelse :o)

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...