torsdag den 9. juni 2011

ordnung muss sein

Jeg har fået min sytråd og nogle af mine knapper arrangeret i et sirligt, overskueligt system. Åh, jeg elsker den slags. Nok mest fordi jeg ved, at der næppe går mange dage, inden hele lortet ligger hulter til bulter og flyder ud over det hele igen i een stor blandet pærevælling. Så jeg nyder det, mens jeg kan..

9 kommentarer:

 1. Det ser super godt ud! Især sytrådene. Meget tjekket :)

  SvarSlet
 2. Ja, du kan altså noget med de farver. Eeeelsker når de er sorteret :)

  SvarSlet
 3. Men godt ser det også ud! Herhjemme varer sådan fin sortering i krea-sagerne også kun ganske kort tid, desværre.

  Mht. din kommentar på min eftersøgning af tapetet den blå blomst, er det så Flügger i Bording du mener?

  Kh Louise

  SvarSlet
 4. @Diktesoph: jeg ER tjekket, ha ha ha

  @Thehuset: sortering og specielt farvesortering er fantastisk :o)

  @Louise: Sorry!! Jeg er en klovn til at huske at melde tilbage: Nej, jeg mente Købmandsgården i Bording. Inden tapetboomet var det et sandt mekka med et halvt loft fyldt med gamle, retro tapeter til priser mellem 5-30 kroner rullen! Lige den du efterlyser var en af dem til kr. 5. Crazy, når man tænker på hvad de ryger for rundt omkring. Jeg har købt ufattelige mængder der, men har som sagt ikke været der de sidste ca. 3-4 år og har en mistanke om, at der nok har været nogle tapet-pushere forbi i mellemtiden og rydde bulen for så at sælge videre til overpris, men jeg ved det ikke..

  Dengang var det et ægtepar i 80'erne der havde den og der var åbent alle ugens dage. Men en god ide kunne være at ringe første for at høre om der overhovedet er noget tilbage.

  Og lige nøjagtig den du efterlyser, har jeg kun under en rulle tilbage af, så den holder jeg fast i ;o) Jeg håber, du har heldet med dig

  SvarSlet
 5. Det var lige det los i r.. jeg manglede for at komme i gang med at sortere mit grej. For det ser jo mega godt ud, når det er gjort.

  SvarSlet
 6. @malene: ja, se at komme i gang :o)

  Udover at det ser fedt ud, så virker det også meget mere motiverende for at gå i gang med noget. Tit kan jeg godt have både ide og lyst, men når jeg så ser at alt ligger hulter til bulter og jeg ved, at jeg skal bruge masser af tid på at lede og rydde op for at skabe plads, ja så er jeg gået kold inden jeg overhovedet kommer i gang.

  SvarSlet
 7. Those buttons are so awesome the yellow and red.....I loved your comment on the fruit I agree but these little stinker had me in circles and they were sneaky the one girl got picked up after me having her 36 hours.....I was exhausted because girls fight!!!!

  SvarSlet
 8. WAW! Kommer du ikke hjem og bor hos mig en lille uges tid? Bare til der er systematiseret. Hulter til bulter-delen har vi overordentlig godt styr på selv. Ser lækkert ud!

  SvarSlet
 9. Tusinde tak for tippet ang Købmandsgården. Det er lidt sjovt, for det forholder sig faktisk sådan at jeg bor ganske tæt på Købmandsgården. Hvorfor jeg aldrig har tænkt på, at kigge efter tapet der må guderne vide!
  Jeg har været forbi, og der er stadig en del tapet på loftet. Dog desværre ikke noget særlig spændende... Ingen lækre blomstrede sager eller lign. Og hun kan heller ikke skaffe, ejeren - den rare ældre dame :-)
  Men tak for tippet, jeg håbede til det aller sidste at jeg ville havne i paradis med tapeter til sølle 5 kroner ;-) Det lyder jo fuldstændig vildt!

  Kh Louise

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...