onsdag den 3. august 2011

åh, hvilken velsignet ro

Storesøster er på sommerlejr med sfo'en, så lillesøster og mig er på tomandshånd hele ugen. Dejligt. Efter at have gået op og ned af hinanden fra morgen til aften i 5-6 lange regnvåde uger nu, var et afbræk og lidt variation stærkt tiltrængt. 

Ingen grimme catfights, ingen enerverende  skænderier og råben og skrigen, ingen ævlen og kævlen over ligegyldige detaljer, ingen slåskampe om hvem der skal sidde hvor, have det første stykke kage, dække bord, ha' børstet tænder først og så videre og så videre og så videre. Bare fred og ro. Jeg n-y-d-e-r det. Mens lillesøster ironisk nok k-e-d-e-r sig og åbenbart savner en at skændes med. 

Vi har lige sendt en lille hilsen af sted til hende. Bare en pakke fodboldkort og nogle viskelædere. Den fik hele armen med kuverten og jeg havde helt glemt, hvor sjovt og fedt jeg synes, det er at give den gas på kuvertfronten.  

Førhen skrev og modtog jeg masser af rigtige breve og det var fedt både at modtage og afsende en kuvert, der var pimpet godt og grundigt op. Men det var jo førhen. I de virkelig gamle dage, inden internettet og mobiltelefonen var opfundet og hvor man skrev papirbreve, hvis man ville hinanden noget. Eller ringede. Men det gjorde man sjældent, fordi det var så rockerdyrt, når nu dem man skulle snakke med, sad i den anden ende af verden..

6 kommentarer:

 1. Hold da k... sådan en kuvert vil jeg gerne have, tror endda jeg vil åbne en fartbøde med glæde, hvis den er sådan emballeret. Vis gerne hvoirdan du har lavet den!!!!
  KH Charlotte

  SvarSlet
 2. Hva'? SFO-sommerlejr!!! Det er ikke nået til vores SFO endnu, men jeg ku' jo gøre en indsats... Hmmm....
  Hyyyyyggg!!!
  Helle.

  SvarSlet
 3. Mon ikke der er en Tøs'pige der om en dags tid bliver elle vild, sådan et brev gad jeg godt have modtaget på sommerlejr, må huske det når det bliver børnene her der skal af sted.
  Hvor er det fantastisk at læse jeg ikke er den eneste der er ved at gå til over, at have ungerne hjemme på sommerferie, syntes dagene bliver længere og længere nu, hvor vi er på uge 6, næste uge tager de heldigvis i sommerhus med Bedstemor og Bedstefar, det giver mig liiige 2 dage uden de store konfrontationer og ikke mindst snakken heeele tiden ;o)
  Kan dig og lillesøster have et par dejlige "fridage"
  De kærligste hilsner
  Jill

  SvarSlet
 4. Eeeej hvor en fin konvolut! Mindes de dage, hvor jeg selv dekorerede og malede konvolutter - og i det hele taget skrev breve... det synes som en svunden tid. Kunne ellers godt tænke mig en håndlavet konvolut med kort og viskelædre i ;-)

  SvarSlet
 5. Ih, så fin! Min familie skrev osse et brev til mig da jeg var på lejrskole på Bornholm i 6. klasse.. Er du vimmer mine klassekammerater var misundelige :)

  SvarSlet
 6. morslille: jeg har bare klistret papir, tape og lidt forskelligt udenpå en lille foret kuvert. Plejer også sommetider at folde kuverten selv, men det er mere hvis der bare skal papirer i. Tænkte at tingene nok ville rive hul, hvis den bare var lavet af almindeligt papir.

  loppe-shoppe: du må ha' startet en underskriftsindsamling ;o)

  Demselv: ja, man kan godt allesammen blive lidt trætte af at gå hjemme og lave ingenting. Her har det også været lidt svært at få legeaftaler, da alle vennerne har været på ferie forskudt af os, så de TRÆNGER til at lege med andre end hinanden. Dejligt med et par fridage i næste uge. Nyd dem! ;o)

  en glad blogger: tak tak :o) Det er da lige før at vi skulle lave en udvekslingsaftale og blive pennevenner og så sende pimpede kuverter til hinanden ;o)

  mejse: tak tak :o) Det er da også SÅ hyggeligt at få en hilsen hjemmefra, når man er afsted. Hun har været afsted siden 0. på lejr, men i den gamle sfo frabedte de sig udtrykkeligt at man sendte breve og pakker, fordi det altid fremkaldte hjemve og skuffelse hos alle dem der ikke fik. Den nye sfo her har et lager med af småpakker til de børn hvis forældre skulle glemme det, så at ingen rejser hjem uden at have fået post :o)

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...