onsdag den 23. november 2011

hvidt brød skal der til..

Altså, nu har jeg prøvet det der grydebrød som "alle" snakker om og hold nu kæft, hvor er det hemskt gOdt!  Generelt er jeg en sucker for brød og ville hellere undvære højre arm end at leve efter en eller anden kulhydratforskrækket overbevisning. Men dét her! Det er så englene synger. Friskbagt, afkølet og med tandsmør, yes sir. Jeg kunne leve af det..

Det er nemt, det er saftigt, det er sprødskorpet, det er savlende lækkert og opskriften og vejledning er fundet her, så bare kom i gang!

7 kommentarer:

 1. Halløj, hvor ser det lækkert og nemt ud.... hvis bare man har tålmodighed. Jeg synes nu bare ikke lige, jeg har en velegnet gryde til formålet. Hvad bruger du ?

  SvarSlet
 2. Jeg kan heller ikke undvære mine kulhydrater! Er ikke sprunget på grydebrød bølgen, men måske jeg burde...

  SvarSlet
 3. Mmmmm, hvor bliver jeg bare brødsulten nu - det brød må altså prøves :-)

  SvarSlet
 4. Hvor ser det lækkert ud. Har lige læst opskriften som er helt fantastisk let!!! Jeg kan heller ikke undvære brød♥ Har du linket til shoppen hvor den nuttede jule dukke er købt? KNUS

  SvarSlet
 5. @frøskuffen: jeg bruger en emaljeret støbejernsgryde jeg har haft til at stå i kælderen i årevis, fordi jeg ikke rigtig har kunnet finde anvendelse for den. Det kan jeg nu :o)

  @ida: kulhydrater er lækre! :o) Ja, jeg kan som sagt kun anbefale det. Kræver lige at man planlægger lidt fremad ift. hæve-/bagetider, men ellers er det supernemt..

  @Bebe/200procent: jep, kom bare i gang ;o)

  @tina: det ER let, ja. Linket kommer her: http://myworld.ebay.co.uk/boveepoon og det gik som sagt forrygende hurtigt og så kan man bestemt ikke klage over prisen. God fornøjelse, håber du får fingre i en og også en Blythe dukke på et tidspunkt :o)

  SvarSlet
 6. It looks so good...Have a happy rest of the week Miss Heidi

  SvarSlet
 7. Mums, elsker også godt brød...med tandsmør!
  Mon man kan bage det i en stegeso, jeg ejer nemlig ikke en gryde der duer?

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...