søndag den 13. november 2011

øv

Jeg har egentlig ikke været så vild med de her papirblomsterkugler eller hvad man skal kalde dem, men så forleden fandt jeg denne her pakke fra Djeco og syntes, at farverne og printsene var så tilpas lækre og sprøde i farverne, at jeg nok godt kunne bruge dem til et eller andet. Men nu har jeg så åbnet den og det er kun et par stykker af de prints, der er afbilledet udenpå, som er med i pakken og istedet er der en del i nogle farver og prints, som er noget mørkere og tungere end jeg bryder mig om. Øv da, må se, om jeg kan finde anvendelse til dem alligevel..

6 kommentarer:

 1. Ai!! Det er da ikke i orden... Hrmf :)

  Fik i øvrigt totalt dårlig samvittighed over dit forrige indlæg... Jeg meldte mig nemlig til den der gaveleg engang tilbage i??? (august? september måske...) Har egentlig både købt og fundet det der skulle sendes både videre og retur, men... De ligger her stadig - alle 3 pakker... Og jeg tænker på det tit, men de kommer alligevel ikke afsted... Synes lige der mangler noget og tja.... Aiiii - det er pinligt :)

  SvarSlet
 2. Those are amazing...the patterns!!

  SvarSlet
 3. Uhh det værste er skuffelsen. Papiret skal jo nok blive brugt til et eller andet, men skuffelsen...æv!

  SvarSlet
 4. Er det det nederste papir du er skuffet over, Heidi? For så bytter jeg gerne til noget mere farvestrålende :-))

  SvarSlet
 5. Ej det er da falsk reklame så det siger spar to, jeg var også blevet skuffet!

  Det næsten ligesom på müsli poserne i supermarkedet, eller havregryn for den sags skyld, det ser så indbydende ud på posen, men når man så åbner er de ret kedelige, og alle de bær som var uden på pakken, dem er der måske kun 3 af inde i pakken. Skuffelsen er lige stor hver gang! - for mig :p

  Kh Julie

  SvarSlet
 6. @betine: jamen, så har jeg da et par måneder at løbe på, inden jeg behøver at få dårlig samvittighed, he he ;o) Nah, synes også det er svært, fordi det jo ikke skal være noget særligt, men alligevel gerne må være lidt sjovt og fint..

  @kreafabrikken: yep, mor er skuffet. Skuffet! :o)

  @differentia: det er kun de tre ark og de er ikke så store, men send mig din adresse på hmlc@mail.dk, så skal jeg sende dem til dig. Uden bytteri, tak ;o)

  @Julie: uh ja, den kender man og det er aldrig sjovt :o))

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...