søndag den 6. november 2011

bedre sent end aldrig

Så lykkedes det. Der var noget med et hængeparti fra en efterhånden halvgammel to-do/ta-da og de her cirkler har ligget og skulet til mig den sidste måneds tid, men nu fik jeg endelig taget mig sammen til at få syet dem sammen og jeg synes, de er blevet meget søde. Havde egentlig tænkt at de skulle laves til een lang og så hænge delvist vandret i vindueskarmen, men der skal jo julepyntes lige om lidt, så nu hænger de istedet her, som en slags blafrende uro eller (lydløst) vindspil.

Og så noget brok: det er jo for fanden skrupumuligt at tage bare nogenlunde hæderlige billeder her i vinterperioden! Grumsede, dystre, dunkle, triste og underbelyste hvert og et. Har faktisk et ordentligt og rimeligt avanceret kamera liggende i gemmerne et sted, hvor der ville være mulighed for selv at regulere på lukketid osv. Men jeg er ude af træning og nu har jeg jo vænnet mig til sådan et lille handy, stort set fuldautomatisk snapshot kamera.. Øv da. Der er altså ret lang tid til foråret..

15 kommentarer:

 1. Jeg synes nu, at det er lykkedes dig meget godt. Billedet ser helt drømmeagtigt ud, synes jeg. God ide med de cirkler.

  SvarSlet
 2. Ja, det er ingen fornøjelse at tage billeder lige for tiden. Til gengæld ser der helt vildt hyggeligt ud i din stue!

  SvarSlet
 3. De er søde og klæder din stue godt:-)

  SvarSlet
 4. De er fine :-)
  Jeg mangler din adresse til pakkelegen ;-)

  SvarSlet
 5. Så fint! Minder om sommerhuse med sten med huller i hængt op på pind, synes jeg. Jeg har også fået lavet mine papir-cirkler færdig og hængt op - og ventet på det rette lys, som ikke har været der endnu!!

  Nu har jeg endelig fået meldt mig til på Pinterest og fået mail retur om at jeg står i kø!! Stod du også i kø? Hmmm.... måske har de bare travlt eller...

  SvarSlet
 6. Fortvivl ikke. Jeg synes, at både dine billeder og cirkeluroen er lykkedes godt. Ser top-hyggeligt ud. :-)

  SvarSlet
 7. Det er blevet en rigtig flot uro, og selvom billederne ikke har forårets naturlige lys, er de alligevel fine og oser af hygge. Det ser ud til at være en skøn sofakrog I har.

  SvarSlet
 8. Ejjj det ser godt ud...
  Den ide kunne godt falde til i mit hus ;o)

  SvarSlet
 9. Heidi, first I love this room and then your garland looks so lovely .....I want you to come help me wallpaper!

  SvarSlet
 10. Tak allesammen for jeres søde kommentarer :o)

  SvarSlet
 11. Meen hvor ser det godt ud! Kan rigtig godt li' idéen med at bruge en "skov"-pind med en knald farve, som start start på uroen!

  SvarSlet
 12. Super fin ide!
  Den låner jeg lige :-)
  Skøn blog du har!

  SvarSlet
 13. Hejsa

  Hvor er den dog bare fin,
  har da helt lyst til selv at gå igang med cirkeluroen nu...

  God weeknd fra en NY FAST LÆSER

  PS: Mon du kender til min blog?

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...