lørdag den 12. november 2011

så kom jeg med på noderne..

Endnu engang blev jeg mindet om, at verden jo er propfuld af gode mennesker med overskud til at gøre noget godt og glæde andre. Bare fordi. En af dem er Maria med den lækre blog Dressed by Maniacs. På et tidspunkt nævnte jeg i en sidebemærkning i en kommentar hos hende, at jeg da vist også snart sku' ha' anskaffet mig en Dymo. Og vupti, sender den venlige sjæl en til mig, som hun havde i overskud.

Hvis ikke det er fantastisk, så ved jeg da snart ikke hvad.. Tusind tak, Maria. Du er en perle! Jeg glæder mig til at komme i gang med at plastre hele huset ind i labels..

6 kommentarer:

 1. En frelsende engel! En dymo er et fedt og nærmest uundværligt værktøj.

  SvarSlet
 2. hey - jeg ønsker mig også en dymo!!! tager på besøg hos svigerfamilien i dag og håber at finde en i kælderen - måske skulle jeg også lige lave et indlæg inde hos mig ;))))
  kh christina

  SvarSlet
 3. En lykkens pamfilius må du i sandhed siges at være. Du får travlt, kan jeg regne ud!! Go weekendfornøjelse. Mvh Louise

  SvarSlet
 4. Så bliver man jo helt glad. Uventede gaver er noget af det BEDSTE:-)

  SvarSlet
 5. Blogverdenen er fantastisk!!! Alle er så hjælpsomme. Har fået tilbudt en masse ting gennem årene♥ Nu klistrer du ikke det hele til he he. KNUS og god lørdag!

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...