onsdag den 16. november 2011

trøffelmus i salute you

Sku' hilse og sige, at sådan en fræk, lille fætter her ikke er helt dum. På sin egen klamme, småperverse måde rammer den altså lige nøjagtig, hvor den skal..

15 kommentarer:

 1. Ejjj den vækker minder den der. Jeg var på skole i Odder sidste år ved denne tid, og det spiste vi ret mange af dem der :-) :-)

  SvarSlet
 2. Fantastisk :)

  Er det en særlig jysk variant over romkugler???

  SvarSlet
 3. Jeg bliver da savlende og vildt lækkersulten,....

  Hm det billede koster en tur på tanken, som jeg u/heldigvis bor nabo til!!!

  SvarSlet
 4. OMG!!! HVOR kan man få sådan nogle? Giv mig en koloni!!

  SvarSlet
 5. Hehehe ;-) sådan en fætter har jeg også blogget om. Hvor har du købt din?

  SvarSlet
 6. @Louise: det var da lidt spøjst, for så må det være en af den hers fætre du har spist, for den er købt i Kvickly i Odder..

  @betine: hmm, ved faktisk ikke, om det kun er en jyde-ting!? Man kan ikke få dem i min by og har kun set dem et par andre steder, men de er jo afsindige! Svarede nok til 5-6 romkugler. Som altså i Jylland hedder trøfler ;o)

  @Osloskånskan: du fortjener en sand dansk delikatesse ;o)

  @familienG: hvis du tager afsted, så husk at NYDE det du køber uden snerten af dårlig samvittighed! ;o) Jeg har sådan set også en tank til nabo, men bruger den sjovt nok næsten aldrig..

  @Benedikte: Ja, den er fantastisk, igg å? :o) Den slags har de garanteret ikke i Spanien! Og så siger de, vi ikke har madkultur i Danmark. Pffh!

  @mrs. poppins: den er købt i Kvickly i Odder. Jeg så den i sommer, engang vi provianterede på vej til stranden, men da var temperaturen ikke lige til en trøffelmus, så jeg holdt mig i skindet. Men kunne ikke slå den ud af hovedet, så da jeg her forleden kom omkring Odder igen, var der ingen vej udenom. De havde så også de vildeste romkugler, der var på størrelse med grapefrugter :o) Crazy..

  SvarSlet
 7. Ej det er skisme da for sjovt... Det var nemlig lige præcis der vi købte dem.... Er det kun en juleting eller fåes de hele året.

  Vi vender nemlig stærkt tilbage til skolen i uge 13, 16 og 17 :-)

  SvarSlet
 8. @Louise: jamen, så ville jeg allerede begynde at glæde mig, hvis jeg var dig, for jeg er ret sikker på at de har dem året rundt :o) Jeg bor ikke selv i Odder, men de havde dem i hvert fald også i sommer, så jeg. Har forøvrigt selv for en menneskealder siden, gået på skolen i Odder og hvis trøffelmusen ellers fandtes dengang, var det i hvert fald ikke en, jeg nåede at stifte bekendtskab med :o)

  SvarSlet
 9. super, jamen så er der da i hvert fald det at se frem til.

  Jeg er igang med uddannelse til lægesekretær, og det er sådan lidt atypisk, men vi bor altså på skolen 3 uger af gange. Lidt hårdt at undværre familie og det hele (vi er dog hjemme i weekenden) - men alligevel....

  Så er det godt vi har musen at se frem til :-)

  SvarSlet
 10. OMG den er der ikke noget perverst over. Er totalt til alle romkugle lignende spiser OG citronmåne ;-)

  SvarSlet
 11. Den Kvickly bager har jeg arbejdet hos i tidernes morgen ;-)
  Eneste trøfler der slår musen, er dem fra salling i Århus eller dem fra langenæs bageren også i Århus.

  SvarSlet
 12. @louise: det er garanteret den samme skole jeg havde skoleophold på i sin tid. Jeg boede bare ikke på skolen, men kørte til og fra århus hver dag..

  @tina: det samme her. Og jeg er så frygtelig flov over det, fordi det er så snasket og teenage-agtigt :o)

  @mrs. poppins: det er da sjovt, som så mange har kendskab eller tilknytning til lige den bager :o) Uha, tør slet ikke tænke på, hvordan jeg ville se ud, hvis jeg arbejdede hos en bager! Har aldrig prøvet trøfler fra hverken salling eller langenæs. Har spist mange andre ting fra begge steder igennem tiden, men aldrig trøfler.. Langenæs er vist forøvrigt lukket, såvidt jeg husker..

  SvarSlet
 13. No no den er ikke lukket, bare flyttet :-)

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...