lørdag den 26. november 2011

syg i potten

Hvis en tyveknægt skulle formaste sig ind i vores hjem, ville han få verdens længste næse, eftersom her absolut intet er af værdi. Det vil sige, hvis man altså ser bort fra denne her stak af (bla) room seven tæpper, som ikke laver andet end at ligge ovenpå det høje skab og se godt ud.

Der var engang, hvor jeg var rimelig meget oppe at køre over dem og/eller havde for mange penge og/eller for lidt at gå op i og der er på den syge side af de syv-otte kilo. Men jeg tvivler ærlig talt på, at det er noget der kan omsættes nede på bodegaen, så mon ikke han alligevel ville lade dem ligge. Hæ.

Nå, men jeg var lige ved at rode rundt deroppe på skabet, fordi det er dér alle julegaverne skal op og ligge i takt med at de bliver pakket ind. Så kan man gå der og kigge langt efter dem, gætte, håbe og drømme uden at kunne komme til at pille og snuse, fordi de er helt og aldeles udenfor nå-højde. Selv hvis man skulle finde på at slæbe en stol hen og forsøge at kravle op, når moren ikke er hjemme..

5 kommentarer:

 1. Det er de mærkeligste ting, man har investeret mindre formuer i. Selv har jeg for uhyggeligt mange danske kroner sølvurtepotter fra Tine K home.

  SvarSlet
 2. Hahah åhhh hvor skal jeg starte hvis jeg skulle fremvise alle mine små hjerneblødninger af samlinger ? - jeps du har mange tæpper, men skønt ser det ihvertfald ud - god weekend :-)

  SvarSlet
 3. @ida: Uha, det lyder også som en fornuftig pensionsopsparing ;o)

  @bettina: ja, man skal vist ikke begynde at tænke på, hvor mange penge man har bundet op i ubrugeligt-men-kønt dims og nipseri..

  SvarSlet
 4. Eeeejjj du har da aaaalt for mange vattæpper....du bliver da NØDT til at sælge nr. 5 og 6 fra neden til mig!!! :o))) Bare skriv til
  lenabjoernskov@hotmail.com..........

  SvarSlet
 5. Hej Lena,
  Hæ hæ, lige nr. 6 er trofæet i min samling :o) Tror jeg havde et psykotisk meltdown, for jeg gav 1800,- for det. Det var sat ned fra 2700,- og så pludselig virkede det som et røverkøb ;o) Det har ligget sammenfoldet i en (stadigt voksende) stak lige siden. Groteskt.. Dog har jeg alligevel ikke lige planer om at sælge det. Det samme med nr. 5, desværre ;o)

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...