søndag den 27. november 2011

pink pift

Så er årets adventskrans klappet og klar. Jeg købte den hvide porcelænskrans i en genner sidste uge og har piftet den op med cirkler i neonpink klæbefolie. Ideen var egentlig at holde kransen i farverne  rød/pink med svampe og neonpink stjerner i forskellige størrelser, men så endte det istedet med nogle opklippede turkis sugerør og kun de mindste af stjernerne.

Og så er jeg helt vild med den nye Princettia julestjerne i pink. Mums, den er lækker og gør sig altså lidt bedre her i huset end den gammeldags højrøde.

18 kommentarer:

 1. Wow en fin adventskrans!
  Selv er jeg meget mere traditionel og må have gran, rød og guld.
  Men den er så fin og passer fuldstændigt til dig (tror jeg da ;) ;) )

  SvarSlet
 2. Nøj hvor er den fin. Sådan en havde vi i mit barndomshjem og jeg stod faktisk med den i hånden sidste uge og tænkte om den skulle frem igen - det skal den helt sikkert til næste år!

  SvarSlet
 3. Total farvekoordination i de skønneste farver!

  SvarSlet
 4. Du er simpelthen SÅ kreativ Heidi. Hvor er den flot.

  SvarSlet
 5. Lækker, lækker adventskrans - men farven på mosset generer mit øje lidt - måske noget af det dér hvidlige lav var en idé? Detaljen m. de pink prikker er jeg bare helt vild med!!! KH Lisbeth

  SvarSlet
 6. Vild "fed" og anderledes adventskrans du har lavet :-))

  God 1.søndag i advent til dig og dine

  SvarSlet
 7. Wow! Det er altså klart den flotteste af alle de adventskranse, jeg har set... Respekt :)

  SvarSlet
 8. Hvor er den adventskrans dog flot! Min blev mere "nature style". Fatter det egentlig ikke... Glædelig 1. søndag i advent:)

  SvarSlet
 9. Nej hvor er den superflot og både den og julestjernen passer perfekt til din stil!!! Åh og fugleburet er jeg også vild med!!!!

  SvarSlet
 10. Wow, hvor er det fint med alt det der lyseröde! Både de små stjernerne og julestjernen! tror jeg bliver nödt til at hinte til min mand at en pink julestjerne ville väre en god idé hjemme hos os denne jul :)

  SvarSlet
 11. Super kreativt og det holder hele vejen igennem. I år har jeg holdt mig til det traditionelle, men får da lyst at klistre alt ind i pink nu (:

  SvarSlet
 12. Så läcker! Neonpink är verkligen "årets färg" :) Man blir på gott humör.:) Jag älskar också de rosa julstjärnorna, men i år har jag inte lyckats hitta någon.

  SvarSlet
 13. Hold da fast, den er for vild den adventskrans! Er vild med kombien af turkis og pink!

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...