mandag den 5. december 2011

i just can't get enough

Jeg bli'r ved med det neonpinke. Utroligt hvad man kan få ud af en 30 ml. tube fra Søstrene Grenes. Sidste år lavede jeg en masse af de her små kyshjerter, men jeg har brugt dem bla. til at sætte på gaver, så jeg var ved at løbe tør og måtte derfor lave en omgang mere. 

Jeg har kun sådan noget uprofessionelt selvtørrende papirler, som egentlig er lidt træls at arbejde med, fordi der stritter sådan nogle små fiberfimrehår ud, når man skærer det og det desuden slår og vrider sig, når det tørrer. (medmindre man ligger det i pres. Og gør man dét, får det ikke helt luft nok og tager derfor hundrede år om at tørre). Men jeg har ikke rigtig kunnet finde noget alternativ, så det må gå an, indtil jeg forhåbentlig finder noget bedre.

Jeg har eksperimenteret lidt med at sy i ler og har lavet en lille skærmvase. Der er ingen bund i, så den er kun til lidt tørrede smågrene. Det var rigtig sjovt at prøve at sy i leret og jeg har flere ideer, jeg godt kunne tænke mig at få afprøvet, men i øjeblikket kniber det med tiden til at gøre noget ved det. 

Synes, den neonpinke kan være rigtig svær at fange på billeder og her ser den sindssygt fluoroscerende, flimrende og skinger ud, men i virkeligheden er den noget mere fin og rolig. På den cool måde altså.. Hæ.

17 kommentarer:

 1. Hallo hallo der er nok en der er i det kreative hjørne! Det ser altså flot ud. Og jeg ved at pink ALTID tager adeles forfærdeligt ud på billeder men ved at farven helt sikkert er superflot♥

  SvarSlet
 2. Hvor er de bare fine... God ide med at bruge dem som gavemærker

  SvarSlet
 3. Ih hvor fint!
  (I lørdags lavede jeg et indlæg om julepynt og nævnte dig (dont ask why)(!!) og i går lavede jeg et ophæng med kitch a la dit. Tænk jeg havde allerede det hele i huset (scarry), så tak endnu engang! (Eller...!!)

  SvarSlet
 4. Totalt lækre ting du har fået kreeret

  SvarSlet
 5. Super fint... Sjov ide med at sy i leret. Det ser vildt godt ud.

  SvarSlet
 6. De er godt nok fine (-: du kan også lave dem i fimo og brænde dem i din ovn. Synes nogle gange at det selvtørrende ler knækker så nemt. Altså hvis nu jeg var dig og havde dine evner, så ville jeg skynde mig at melde mig på et keramik kursus :-)

  SvarSlet
 7. Jeg elsker det "kys" du sendte til mig :-)
  Altså maler du hele hjertet med maling og tørre det af bagefter - eller hvordan får du effekten med den kraftige farve i bogstaverne og den mindre kraftige på resten af hjertet?

  SvarSlet
 8. @tina: dejligt at høre at det ikke kun er mig, der har pink problemer.. Og tak ;o)

  @Beasilkedesign: tak skal du ha'. Ja, de er rigtig hyggelige på en pakke..

  @polkadotpetticoat: "sweetest angel" - you crack me up, woman ;o)

  @loppe-shoppe: hov, det indlæg havde jeg da overset imellem de andre. Ha ha, dejligt at høre at du bare sku' en tur i skabet for at finde egnet materiale. Jeg glæder mig til du flasher billede af dit ophæng .o)

  @prinsesse suh: tak skal du ha' :o)

  @betine: nemlig!

  @camillaeli: det var som sagt også sjovt at prøve, omend temmelig besværligt. Og tak også ;o)

  @sannepkunst: Mange tak! Det er rigtigt, det virker en anelse skrøbeligt og porøst og har jo slet ikke den samme fine, lækre finish som rigtigt porcelænsler. Tror desværre ikke, der er noget keramikkurser her i min by, det kunne jeg ellers rigtig godt tænke mig.

  @mrs. poppins: dejligt at høre :o) Jep, jeg maler hele hjertet og sørger for, at der kommer godt med maling ned i fordybningerne. Så ligger de lige 5-10 min. og derefter gnubber jeg (det meste af) malingen af med en hårdt opvredet (ikke fnuggende!) klud og når de er helt tørre får de til sidst en gang lak. God fornøjelse! :o)

  SvarSlet
 9. Så kreativt :) Hvordan pokker finder du tid til alt det?!

  SvarSlet
 10. Hvor er de skønne! Super-fed ide at bruge dem som pynt på pakker! Håber det er ok jeg lige "hugger" din ide ;-)
  Hvor har du bogstaverne fra? Er det bare stempler eller?
  Jeg har også noget ler fra Panduro (mener det hedder dukkeler) som tér sig ligesom du skriver, - sliber du kanterne?

  Bedste hilsner fra Laura

  SvarSlet
 11. Hvor er de bare fine. Genial idé at bruge dem til gavemærker.
  Det kommer lige på min jule to do liste

  SvarSlet
 12. Hold da fast, det er jo nogle vildt fede ting! Jeg har samme erfaring med papirleret, men har fået de små fimrehår af ved at "slibe" kanten i et par cowboybukser eller andet lidt ru stof.

  SvarSlet
 13. @diktesoph: åh tiden! Jeg synes netop aldrig, at jeg finder tiden til nogetsomhelst af det jeg gerne VIL, fordi jeg konstant har så travlt med de ting jeg SKAL.. Men indimellem er der da heldigvis et lille hul, hvor der er mulighed for at lave lidt af lyst ;o)

  @frk. rodehoved: tak skal du ha. Du hugger bare ;o) Bogstaverne er lavet med stempler. Jeg har flere sæt købt enten på ebay eller til loppemarkeder. Har ikke slebet kanterne, men bare malet ovenpå fimrehårene.

  @heidi: tak skal du ha' :o) Åh, de jule-to-do-lister har det med at vokse ;o)

  @differentia: tak skal du ha, mette :o) Ahh, hvis kanten af cowboybukser kan gøre det, vil jeg da gøre det fremover. Har tidligere lavet nogle øreringe vedhæng, hvor jeg sad og filede og filede med en neglefil..

  SvarSlet
 14. wow!! These are amazing! I love the vase. I am very impressed

  SvarSlet
 15. Så har jeg været i sving med leret! Købte noget nyt i Panduro, som godt nok ikke er helt hvidt, men til gengæld meget nemmere at arbejde med end det andet! ... og fandt ikke nogle stempler der var som jeg ville have dem, så jeg endte ud i en, mildest talt, meget kreativ løsning!
  Har linket til dig fra min blog... :-)

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...