onsdag den 14. december 2011

vil du også have silkebløde ladyfingers?

Hvis der skulle sidde andre end mig derude, der her om vinteren døjer med tørre, ru, barkede skurekonenæver, så fortvivl ej længere, for der findes lys for enden af tunnelen! Jo, det passer og løsningen er ikke længere væk end ude i køkkenet.

Man tager 3 dl. sukker, 1,25 dl. olivenolie og 2 spsk. citronsaft og blander det hele godt. Andet er der ikke i opskriften, så har man sin scrub. Når man så vil bruge den, tager man hvad der svarer til en teskefuld og gnider det rigtig godt ind i sine (tørre) hænder omkring et minuts tid og tilsidst skyller man det af med lunkent vand. Voila: Glatte, silkebløde hænder. Det virker omgående! Jeg lavede min i forgårs og har kun brugt den to gange, men alligevel er mine hænder supersoft og lækre. Og de var altså virkelig hærgede og vejrbidte inden. Neglene er også meget glattere og pænere, ja nærmest blanke.

Alt i alt kan jeg kun sige, prøv det, prøv det! Det er et sandt mirakelmiddel.

Opskriften fandt jeg på pinterest og dermed har jeg så også taget Puks udfordring op, med at fremvise noget man har fået inspiration til fra pinterest, omend dette ikke er i den helt kreative ende.

4 kommentarer:

 1. Det skal jeg helt sikkert prøve! Måske det også er godt for fødderne?!

  SvarSlet
 2. This looks so yummy...How have you been?

  SvarSlet
 3. Lyder som noget, jeg MÅ prøve. Klarer den også strittende neglebånd og flossede negle? ;-) Selvom det måske er lidt meget at bede om...
  Tak for sharing. :-)

  SvarSlet
 4. @diktesoph: det kunne det sagtens være, tror jeg. Men jeg har også pinned en foot scrub, som jeg skal ha' prøvet. Afventer bare lige noget peppermint oil hjem, som jeg har bestilt på ebay :o) Men se du endelig at prøve den her :o)

  @polkadotpetticoat: it IS yummy! You should definately give it a try :o)

  @bykatrinekarlebo: jeg tror såmænd også godt, at den kan gøre noget godt for neglebåndene. Jeg gnider den også rigtig godt ind på og omkring neglene og de er altså også blevet pænere, synes jeg. Så kom du bare i gang! :o)

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...