søndag den 11. december 2011

rødnæset julepude

Pigerne har været hos deres far denne weekend, så jeg har haft god tid til at sysle og få en masse hængepartier fra hånden og havde egentlig en lang liste over ting, jeg ville vise. Men lige da jeg var startet med at tage billeder, løb mit kamera tør for strøm og så nåede jeg ligesom ikke videre..

Så det eneste jeg kan flashe billeder af, er min nye fancy julepude. Har haft Rudolph stoffet til at ligge et par år, men nu skulle det altså være. Har syet den i klassisk rød/hvid køkkentern, som jeg aldrig bli'r træt af. (Udover at det er skønt at se på, er det også vildt praktisk for en doven gris som mig, at man slipper for at måle op og tegne af, men bare kan klippe efter ternene på øjemål. Det går aldrig helt galt) Bagsiden er noget gammelt room seven stof i lyserød/hvid køkkentern og så med noget hvid blonde rundt om Rudolph og en lille svampe detalje i sidesyningen. Jeg synes, den er blevet helt hyggelig. 

Og nu skal jeg ha' hevet nogle æbleskiver i ovnen og sat glühweinen over, så der er klar til monsterhygge, når pigerne kommer hjem lige om lidt! Yihaa!

14 kommentarer:

 1. Super flot julepude. For lige lyst til selv at finde et par æbleskiver frem.

  SvarSlet
 2. That is too cute.......I want one!

  SvarSlet
 3. GISP, hvor er den megasød:)) God hygge til dig og dine piger:)

  KRAM
  Lis

  SvarSlet
 4. Jeg er helt enig med de andre kommentarer! Meget fin julepude! Den passer rigtig godt i den sammenhæng man kan se på billedet, synes jeg :)

  God æbleskivehygge :)

  SvarSlet
 5. Den er godt nok flot!!!!!!!!! Troede altså den var fra Pip Studio eller lignende...... KNUS

  SvarSlet
 6. Den er bare sej!!!Lav gerne flere af dem!!!
  KH Charlotte

  SvarSlet
 7. For pokker da Heidi.... Den er simpelthen så fin - på den der "ai... nu er jeg misundelig"-agtige måde!

  Ih!

  SvarSlet
 8. Nå... det kunne jeg ikke holde ud at sidde og være misundelig over så længe... Så takket være min ven ebay er der nu også Rudolph the rednosen reindeer stofbog på vej i min retning... eller - tjooo, måske... det er vel eftermiddag i new york :)

  SvarSlet
 9. Den er da for sød. Har egentlig også fået nok af Smølferne, så ind med Bambi! Han er også mere nuttet...:-)

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...