lørdag den 17. december 2011

store bagedag

Vi har brugt hele eftermiddagen i køkkenet og har fået bagt en god omgang pebernødder og peberkagehuse. Imorgen skal vi samle og dekorere husene og vi glæder os alle som små børn til at give den gas med glasur og sukkerpynt. Jeg har kigget med over skulderen hos Ninette, der laver de absolut vildeste og fedeste peberkagehuse og beredvilligt øser af alle sine gode tips og ideer og selvom vores huse næppe kommer til at nå hendes til sokkeholderne, kan vi i hvert fald nappe en ide hist og pist.

7 kommentarer:

 1. Jeg har en barnlig drøm om at bage og dekorere sådan et peberkagehus... Men det må vist vente til næste år. De er så fantastiske!

  SvarSlet
 2. Sikke en hyggelig dag :-) Glæder mig til at se peberkagehuset når det er færdigt ;-)

  SvarSlet
 3. Så flinke dere er! Jeg har aldri laget noe pepperkakehus....

  SvarSlet
 4. Hei på deg, så mye fint du har bakt. Ha en god søndag, tenk nå er det bare 1 uke til jul...tiden går så fort;) Klem fra W

  SvarSlet
 5. hvor bliver jeg glad at höre at du er blevet inspireret! :) Det ser rigtigt hyggeligt ud. Gläder mig til at se resultatet!

  SvarSlet
 6. Cool.. glæder mig til at se resultatet. Jeg har til dato endnu aldrig prøvet at lave et peberkagehus...

  SvarSlet
 7. I went to a Royal icing party yesterday and it was fun and we talked about doing ginger bread houses next year....your look so great the cut outs!
  I can't wait to see more and look at your steady handed helper!
  What a cutie pie!

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...