mandag den 30. juli 2012

to uger og to kilo senere

Der blev vandret, klappet æsler og ponyer, indsnust bjergluft, læst bøger indendøre i silende regnvejr, ædt igennem morgen,middag,eftermiddag og aften og slappet af til den store guldmedalje og alpeidyllen var sådan cirka præcis hvad jeg havde drømt om. Men nu er vi hjemme igen. Lidt erfaringer rigere..

Som fx. at fællesferiedelen med eksmand nok fremover bør begrænses til een enkelt uge.. Og at madelskende grovædere bør holde sig fra all-inclusive konceptet - al den mad havde fandme nær taget livet af os... Og at hvad landet Østrigs natur har i skønhed, mangler dets befolkning til gengæld i charme - kan ikke mindes en sådan koncentration af mugne miner og dårlig attitude andetsteds nogensinde før.. Og at Wien ikke er et sted jeg behøver komme tilbage til - synes, den var helt blottet for bid og storbystemning; fælt skuffende..

Men alt i alt en ganske hæderlig ferie. Nu skal vi bare lige hygge os herhjemme et stykke tid, inden vi eventuelt/muligvis/sandsynligvis drager østover til Sverige. Det er alt for længe siden sidst..

15 kommentarer:

 1. I want to go next time....Love the cow and sweet buildings!

  SvarSlet
  Svar
  1. It is such a lovely scenery down there :o)

   Slet
 2. Øj, wow - det ser godtnok idylisk ud! Og virkelig modigt sådan at tage afsted med eksmanden så længe :)
  Gad vide hvorfor de er så sure, de østrigere? De spiser nok for få af de der lilla køer. Eller noget.

  Hvordan er det gået med billederne, Tia tog hjemme hos dig? Ved du noget endnu? Jeg er nemlig helt vildt nysgerrig, skal jeg sige dig! He he...

  Og tak for din skønne kommentar på min kjole - jeg ville hjertens gerne sy en større en, men den blev til af bare rester, så det kommer nok til at knibe lige med den kombi :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, ved heller ikke hvorfor de er så tvære, men det var påfaldende..

   Har ikke hørt noget mht. billederne, men mener også at Tia først skulle hjem fra ferie, inden de begyndte at gøre mere ved det. Hvad med dig, har du hørt noget?

   Ærgerligt med kjolen. Dog er jeg heller ikke helt sikker på at den ville være ligeså yndig i en størrelse XL ;o)

   Slet
  2. Hm... Synes nu godt de lige kunne falde i et med det idylliske sceneri, men det må de jo selv om så... :)

   Billederne hjemme fra mig er solgt til et norsk blad, der hedder Rum123 (kender det ikke...) og til Boligmagasinet (kender det godt)... Så det bliver jo sjovt når de kommer i... Nu roder her overdrevet igen og jeg er bare glad for at der ikke er nogle, der kan se det. He he.

   Slet
 3. Hi! Thanks for visiting me too :D
  These pictures look amazing...Such beautiful nature. Looks like you guys had fun! *^.^*

  SvarSlet
  Svar
  1. We did :o) And yes, the nature and scenery is absolutely beautiful..

   Slet
 4. Øv at Wien ikke er super. Skal derned på kongres til september og havde håbet på nogle timer med smuk sightseeing. Nu har jeg ingen undskyldning for at forlade kongressen;0)
  Skønne billeder forresten... Meget grønt og frodigt.
  Kh Eline

  SvarSlet
  Svar
  1. Ork, jamen det kan sagtens tænkes at Wien har mere at byde på end jeg lige fangede. Vi var også lidt mærkede af at have været afsted et stykke tid forinden, så eventyrlysten var nok også lidt begrænset.. God konference :o)

   Slet
 5. Det ser godt nok skønt ud. Jeg havde faktisk også spurgt min mand om vi skulle tage til Østrig, men han var lidt nervøs for vejret. Så det blev Mallorca All inclusive og jeps, også her røg der lidt med hjem på sidebenene:-/

  SvarSlet
  Svar
  1. Der ER flot, men rigtigt, man skal ikke undervurdere vejrets betydning. Ville rigtig gerne have haft bedre vejr.. Jamen det der all-inclusive er jo virkelig en udfordring, hvis man godt kan lide mad.. Der er jo så meget man gerne lige vil smage.. :o)

   Slet
 6. Smukke billeder trods en lidt træls/okay/hæderlig ferie :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Der er simpelthen så yndigt og flot dernede og den del af ferien var helt ok ;o)

   Slet
 7. Endelig kom der lidt billeder på ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jepsen, nu ved du hvordan der ser ud :o)

   Slet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...