onsdag den 9. marts 2011

hjælp søges, tak!!

billede lånt på alun.dk

Er der nogen, der kan fortælle mig, hvordan jeg får min tekst til at fylde det samme i bredden som de billeder jeg bruger? Det irriterer mig grænseløst at spalterne er så korte ift. billederne.

Både fordi det ser ud ad helvede til, men også fordi det hurtigt ser ud som om, at der er meget mere tekst end der egentlig er og eftersom jeg generelt har svært ved at fatte mig i korthed, ender jeg hurtigt med de her massive tekstblokke, som ihvertfald nogle ikke orker at give sig i kast med.. (til trods for at de er fyldt med både visdomsord og utallige guldkorn)

Jeg HAR prøvet at sidde og fifle i "juster bredder" i blogger-designer, men jeg aner ikke om det overhovedet er dér det skal ordnes eller hvordan i så fald..

Og egentlig ville jeg også hellere have alt det løse, som profil, arkiv, blogroll osv. ovre i højre side, men har jeg det, kan jeg slet ikke bruge store billeder, for så ligger de bare oveni al teksten.

Så hvis der sidder en både klog og venlig sjæl, der ligger inde med den sikkert superlette løsning, vil jeg være dybt taknemmelig for et praj og et godt tip.

Hell, jeg vil endda gå så langt som til at sige, at jeg gerne vil honorere vedkommende med en Ritter Sport efter eget valg. Hvis ikke dét kan få folk til tastaturet, så ved jeg da snart ikke hvad..

11 kommentarer:

 1. Desværre - jeg kæmper med det samme :-) tilgengæld kan jeg sige at jeg lige har linket til dig i mit seneste indlæg og at du nu ligger i min blog liste på siden :-)

  SvarSlet
 2. Sorry, ville så gerne have hjulpet dig, siden du var så sej at hjælpe mig :-)

  SvarSlet
 3. Ville gerne have hjulpet, men ANER det ikke. Sorry!

  SvarSlet
 4. prøv og giv mig login så skal jeg se på det ;)

  SvarSlet
 5. Hej mrs. poppins- har skrevet hos dig ;o)

  Hej Karoline - aj, virkede det? Tror jeg skal ha' det testet hos mig selv så

  Hej diktesoph - det' helt ok. (PS: jeg har lige været omkring tapiren igen og kan slet ikke stoppe med at fnise. Den er helt fantastisk)

  Hej Marolle - du er fandme en sweetheart :o) Skal jeg sende det til din mail adresse og kan jeg være logget ind samtidig eller hur? (Ja, jeg er ikke så kvik til den her slags..)

  SvarSlet
 6. ja bare send det til mig på mail. Og ja du kan godt være logget ind samtidig, du skal bare ikke rode med designet :)

  SvarSlet
 7. nå ja, min blog: marolle.com/blog
  og mail: marolle(snabela)hotmail.dk

  SvarSlet
 8. Prøv denne siden som har mange tips; http://blogger-hjelp.blogspot.com

  Lykke til!

  SvarSlet
 9. Tak for tippet, Fru Tunheim. Det er da en helt fantastisk side med masser af gode tips og tricks.

  Marolle - har du fået min mail? Jeg får den retur på hotmail.dk, men den er tilsyneladende gået igennem på hotmail.com...

  SvarSlet
 10. Jeg har lidt problemer med mailen, nogen kan ikke sende til den mens andre godt kan, meget mystisk og ret irriterende!
  min mail er IKKE .com det er en anden som har den, så pls lad være med at send til den, da hun har skrevet til mig tidligere at alle mulige skrev til hende ;)
  Har du en mail jeg kan skrive til dig på ? så prøver jeg lige fra en anden mail.

  SvarSlet
 11. Træls med mail-problemer! Du må gerne skrive til mig på hmlc@mail.dk Tak :o)

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...