mandag den 7. marts 2011

material girl
Altså, jeg ved jo godt at det der betyder noget her i livet er de nære ting; familie, børn, kææærlighed og alt det der og at lykken ikke er at finde i gods og guld, nye støvler, flere smykker eller endnu et vattæppe til at ligge i stakken med de andre. Og at hele den her købe-ting-mani sikkert bunder i kedsomhed, tristesse eller det der er værre. Alt dét ved jeg jo godt..

Men ikke desto mindre ramler jeg af og til ind i ting, som bare er så satans lækre, at jeg næsten får en pinligt materialistisk ud-ad-kroppen oplevelse af svimlende lykke og frydefuld glæde over at eje dem! Ting som jeg nogen gange ikke kan holde snitterne eller øjnene fra, men bare liiige skal røre og se på, fordi de er så gennemført MUMS..

Som de her afsindigt lækre brocher fra Thora Finnsdottir! Jeg er fuldstændig vild med dem; de er fede! De fine, fine sarte farver, mønstret med alle de skønne bobler i forskellige størrelser, den glatte, glatte overflade som jeg har lyst til at slikke på, men i erkendelse af at dét alligevel er både for pinligt og for ulækkert, har nøjedes med at køre lige så stille rundt på kinden og hen over munden på "Den Hvide Sten" måden.. (Og det føltes rigtig rart, skulle jeg hilse at sige, ha ha) 

Indrømmet; det virker noget usundt.. Ikke desto mindre føler jeg mig dog ret overbevist om, at hvis huset brændte, var det trods alt pigerne jeg ville sørge for at redde ud først. Inden jeg vel at mærke rendte ind efter brocherne.. Hæ.

5 kommentarer:

 1. Det er godt du har prioriteterne i forbindelse med brand i orden. Og derfor kan man vel stadig godt få en god gammeldags material indkøbsOPtur! Eller som vi kalder det hjemme hos os: shoppe-orgasme :-)

  SvarSlet
 2. very nice, love the color!

  SvarSlet
 3. Jooooo. Der er så skønt at shoppe. Mit Shoppegen blev også lige aktiveret i dag. Det er farligt når det sker..:-)

  SvarSlet
 4. He he kender følelsen....... Total nyforelsket - man skal lige forbi indimellem og røre ved sit nye fantastiske køb. Er så vild med farverne i dit hjem. Ved bare ikke hvor jeg skulle skaffe ting i den stil her i Israel. Må vist trave Tel Avivs små stræder tynde - måske er der håb. Knus

  SvarSlet
 5. Jeg kan kun være enig! Jeg ELSKER også hendes smykker, og vaser!!!!!

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...