onsdag den 21. september 2011

de forsvundne læsere..??

Er der andre end mig (og Vanløse blues), der har mistet kassen med faste læsere fra forsiden?? Jeg har ikke rørt eller ændret noget, men den er bare forsvundet. Så hvis der sidder en venlig sjæl, der ved hvordan jeg får den frem igen, vil jeg da meget gerne have et tip.. Tak, tak!

7 kommentarer:

 1. Jeg kan godt se dine læsere:-) Har du prøvet at opdatere et hav af gange - Det hjælper hos mig, når jeg ikke kan se dem...

  SvarSlet
 2. Jeg kan også godt se dem :) Lige under dit blogarkiv :)

  SvarSlet
 3. Kan du godt se dem!? Mærkeligt, så er det nok bare her.. Ja, har opdateret, men det ændrer ingenting. Det har været ustabilt længe på on-off måden, men idag har den bare været helt væk. Men så åbenbart kun her.. Tak for svar :o)

  SvarSlet
 4. Blomsterpigen: vi krydsede lige hinanden ;o) Er så åbenbart kun her den er gal. Tak for svar :o)

  SvarSlet
 5. de kommer og går lidt efter lyst :) vent og se et par timer - ellers prøv at gen-indsætte app'en

  SvarSlet
 6. mon det er fordi der er noget galt med vores browser, jeg kan nemlig ikke se de faste læsere hos nogen, og heller ikke hos mig selv, selv om jeg går ind i betjeningspanelt, som du foreslog Heidi, man vil jo gerne kunne se de søde mennesker der følger med hos en Ü

  SvarSlet
 7. Jeg kan også se kassen. Har selv haft problemet på min anden computer, hvor jeg i måneder ikke kunne se mine faste læsere - heller ikke efter utallige opdateringer. Da jeg ændrede til den nyeste udgave af Explorer (IE9 hedder den vist) kom kassen tilbage :-)

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...