tirsdag den 15. november 2011

50 procent er også okay

Skulle lige omkring Box de Lux i lørdags, for at se om der var andet jeg manglede, mens der stadig var procenter og det viste sig, at butikken nu har ophørsudsalg! Ikke bare noget med køb-dine-julegaver-i-god-tid, men de lukker og slukker helt, sådan for real. Der var ikke ret mange varer tilbage på hylderne, men jeg fik da gaflet mig det her lækre tørklæde til halv pris og et par andre småting. Men øv, at butikken lukker. Det er da alt for trist, hvis det eneste der efterhånden kan løbe rundt er kønsløse, mainstream kædebutikker, så det kan være bedøvende ligegyldigt om det er Århus, Vejle eller Viborg man tager på shopping i, fordi udvalget alligevel er nøjagtigt det samme..

16 kommentarer:

 1. Ej hvor er det dog bare en skam at de lukker.. Forhåbentlig lukker deres webshop ikke, ved du det? Der har jeg nemlig også handlet et par gange, og der er den fantastiske betjening, at man kan hente sine vare på deres lager i Holme..

  I københavns området er der så mange fede butikker i den dur, men her i Århus har vi altså ikke mange, så syntes godt nok det er et stort tab..

  SvarSlet
 2. Ej ØV:-( Det vidste jeg ikke - hvor trist. Det er en af mine yndlingsbutikker.

  SvarSlet
 3. Ærgeligt at den lukker - men rart med de 50 %, selvom det er pga. lukning.

  SvarSlet
 4. Det synes jeg lyder vildt mærkeligt - de virkede så etablerede! Nå men fint tørklæde anyway :-)

  SvarSlet
 5. NOOO! :( Det var da vel nok en kedelig nyhed! Synes det er en af de bedste butikker i Århus :o)

  SvarSlet
 6. that is a total score....love the print!

  SvarSlet
 7. Ej hvor surt. Her bygger man masser af butikscentre med de samme kedelige butikskæder.

  SvarSlet
 8. Neeeeeeeeeeej :( Det er jo min yndlingsbutik... ØV!!!!

  SvarSlet
 9. Lukker de? Det var da virkelig en skam!

  SvarSlet
 10. Øv øv øv der er alt for mange butikker der drejer nøglen om. Det er efterhånden så trist at gå igennem Århus den ene tomme butik efter den anden og nu også Box de Lux...øv

  SvarSlet
 11. Det opdagede jeg også i sidste uge da jeg var forbi, og så var udsalget ikke så fantastisk alligevel. Men de beholder netbutikken, men det var mest den fysiske butik jeg synes var helt fantastisk.

  SvarSlet
 12. Æv æv, det var ellers en af de butikker, som jeg altid besøger, når jeg er i Århus. Men til gengæld må jeg lige høre, hvilket mærke det lækre tørklæde er, for det måtte utrolig gerne ligge under mit jultræ i år, fint pakket ind og med påskriften Til Louise, så hvis du vil ud med mærket stiger chancen markant. Lovede faktisk mig selv sidste år, at fremover ville jeg huske at give mig selv bare en lille gave, for hvis der er nogen der har fortjent bare en lille bitte personlig gave til sig selv efter en laaaang måneds gøren klar til jul, så er det mig og enhver anden mor i dette land. Mvh Louise

  SvarSlet
 13. Dét var en trist november nyhed!

  SvarSlet
 14. ... men det ser ud til at webbutikken fortsætter?

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...