mandag den 21. november 2011

forsmag på jul

Jeg plejer altid at holde mig i skindet med julestadsen til 30. november, hvor den så til gengæld får fuld skrue hele dagen igennem, så der er klart og gennemjulet til 1. december. Elsker at gå og pynte op og så kan jeg rigtig godt lide, at der fra det ene øjeblik til det andet, er all-over julestemning, istedet for at det langsomt og gradvist sniger sig ind lidt ad gangen. 

Nå. Men så var det så, at jeg fik ham den her kære lille fætter ind ad døren idag og jeg tror altså, at han får lov at være på tålt ophold de næste 9 dage. Kan ikke rigtig nænne at pakke ham væk, så nu får han istedet lov at stå der og trone. Som en lækker lille smagsprøve på den søde søde juletid, der venter lige rundt om hjørnet. Oh yeah..

(Så ham i Betines indlæg forleden og kunne ikke rigtig slå ham ud af hovedet, så bestilte ham på ebay sent onsdag aften og idag kom posten så med ham. Sølle 4,5 døgn senere, til trods for at han kommer hele vejen fra Hong Kong. Dét er sgu da effektivitet!)

7 kommentarer:

 1. Neeej hvor er han dog bare sød.. Hvad måtte du give for ham ?

  SvarSlet
 2. Årh - han er en lille lækkermås :) Det ville også næsten være ondt at pakke ham ned igen... Tænk at han har rejst så langt for at finde dig...

  SvarSlet
 3. Åh alltid lika inspirerande =) tack för din goda smak... :)
  Hoppas det är ok att jag länkar till dig någon gång!

  Kram

  Monya

  //blueeiz.blogg.se

  SvarSlet
 4. So cute he's on the top of the world.....your candle light is so pretty!

  SvarSlet
 5. @pille: tror det var omkring 75,- incl porto, så det var jo yderst rimeligt.

  @betine: ja, det ville faktisk være direkte ondskabsfuldt, så jeg må hellere lade være :o)

  @monya: tak og selvfølgelig :o)

  @polkadotpetticoat: thanks, Heidi :o)

  SvarSlet
 6. Nej hvor er han nuttet! Link til butikken? Og 75 var faktisk billigt. Ville gerne ha en Blythe dukke meeeen den er lige lidt dyr! KNUS

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...