torsdag den 24. februar 2011

det' godt, mors pige!


alle billeder tyvstjålet fra harajukustyle.net, 3yen.com, scene-style.com og andre steder på nettet..

Når man nu, som jeg, har en 9 årig, der er bidt af en gal japaner og æælsker manga, hello kitty, anime, kawaii og alt hvad der tilnærmelsesvis lugter bare lidt af japan, ligger fastelavnsudklædningen selvfølgelig lige til højrebenet: harajuku style! Altså den her pæne pink-punk stil kombineret med kitsch, neonfarver og masser af tingeltangel.. Og nøj, hvor det er noget der passer moren! 

Ikke nok med at hun (altså moren) er en sucker for kombinationen af rød og pink og rent faktisk synes det ser knaldergodt ud og er rigtig god stil, så slipper hun også for at sidde krumbøjet over symaskinen i timevis for alligevel at ende med noget makværk af et klamphugger-kostume! (Det eneste jeg skal ha' syet er et polkaprikket ballonskørt og dét kan jeg vist godt lige svinge mig op til. Tror jeg)

Jep, mit moderlige engagement kommer primært til at udmønte sig i timers netshopping på ebay (det i sig selv er for så vidt ikke noget nyt, men denne gang er det med god samvittighed, da der jo slet slet ikke er tale om rastløs, kedsomheds-shopping, men derimod et moderligt offer udelukkende for min datters skyld. Host!) Det er simpelthen et kostume lige efter mit dovne og pt. energiforladte hoved og vi går planken ud; pigen skal hverken mangle stribede knæstrømper i neonfarver, funky t-shirts, badges, kawaii accesories, perlekæder, hårspænder eller neglelak! (Jeg så gerne en pink paryk ind over også, men dén kan jeg ikke få hende med på. Stædige unge!)

Lillesøster skal være flamenco-danser og har haft fuldt kostume + sko + øreringe + hårblomst hængende klar på en bøjle, siden sommerens ferie til solkysten. Me like!

Fastelavn here we come, det skal nok blive godt!

4 kommentarer:

 1. Wow, det lyder som et cool outfit. Det er sådan noget der får een til at ønske, der også var udklædning til fastelavn for voksne :-)

  SvarSlet
 2. ja, lige nøjagtig! Hvem der bare havde en god anledning til at give den fuld gas i sådan en mundering.. Og så var der INGEN til at modsætte sig parykken, he he!!

  SvarSlet
 3. Det lyder jo fantastisk! Jeg elsker også fastelavn - det gør ungerne i øvrigt også ;) Ældstedatteren på 7 år, stiller sig gerne til rådighed når mor her går igang ved symaskinen. Ikke at jeg kan sy store fantastiske kostumer, men jeg kan sy "lige ud.." og så kommer man langt, Fnis! I år skal ældstedatteren være Hulemand, eller Wilma Flintstone.
  Sønnen på 5 fandt dog et færdigt dragekostume på nettet, så han ville IKKE i mors eget design, fred være med det! ;)
  Men for filan hvor er det hyggeligt altså!

  Kik forbi min blog, måske du finder noget du kan bruge :)
  Klem.

  SvarSlet
 4. Haha det er billeder som dette, der gør at jeg er glad for at jeg har en søn, som "bare" skal være Preben Elkær på mandag i vuggeren:)
  Men de er sgu seje de små japanske piger, kan godt forstå din datter synes de er seje!! Og hun blir da mega pang til fastelavn!!
  Og klart indover med udklædningsfest for voksne, det er altid genialt!!
  /Mic

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...