tirsdag den 15. februar 2011

Tophyggelig..

... (og lang!) dag hvor vi for en gang skyld har nået en hel masse. Synes ellers ofte fridagene plejer at smuldre mellem hænderne på os, uden at vi når andet end at sidde og glane ud i luften og overveje om vi skal gøre det ene eller det andet. Men idag har vi været super-aktive på slow-mo måden og dagen er gået med at:

* sysle med perler og lave kitsch ophæng i jumbo-størrelse

* lave fis med ryg-sedler (dét er fandme humor der holder: "Gi' mig en olfert", hæ hæ)

* være ude at trave "I NATUREN" (så har man hørt det med)

* være på genbrugs raid i en nærliggende landsby med ikke mindre end 3 genbrugsbutikker, hvor jeg gjorde det fedeste scoop med strikponchoen ( chokoladebrun, creme- og karamelfarvet uld i fed, fed strik. Med lamaer for crying out loud! Uhh, den er fed og jeg er SÅ glad for den. Var ved at tromle en ældre dame ned, da jeg spottede den på en bøjle i den fjerneste ende af butikken og ikke kunne komme hurtigt nok derhen af skræk for at en eller anden skulle snuppe den for næsen af mig. Flåede den til mig med uklædelig grådighed og mit smørrede grin blev ikke mindre, da jeg så prisen. 25 kroner! Dét kan man da kalde en cheap love-affair)

* købe en ramme til den skønne tegning som Storepigen lavede til mig for nogle uger siden. ÆLSKER de der plus-kæbede duller med deres små hunde 

Derudover har vi guffet varme fiskedeller fra fiskemanden, smovset i flødeskums-fastelavnsboller til eftermiddagskaffen og danset så sveden sprang til Just Dance på Wii'en. Dejlig dag.

Nu burde jeg så lette mig og gå ud og gå i gang med madlavningen, men giiider ikke. Ser om ikke pigerne kan lokkes med på noget pizza istedet. Der er vel trods alt ingen grund til at presse citronen..

3 kommentarer:

 1. Hej Heidi..
  fantastisk at du har fundet herind.. her vil jeg gerne være med.. Har temmeligt uroligt barn i værelset ved siden af, så du får en kort besked her.. jeg vender tilbage.. :)
  KH Rakel.

  SvarSlet
 2. Er vild med det nederste billede :)

  SvarSlet
 3. Sikke da en kunstner af en pige du har, billedet er helt fantastisk, det kan jeg godt forstå skulle i glas og ramme... jeg er dybt beundret over sådan et talent :o)

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...