torsdag den 17. februar 2011

was zum teufel...!?


For shitsen altså: faldt over denne annonce i min lokalsprøjte og troede egentlig først at der var tale om noget satire eller noget, indtil det i al sin gru gik op for mig, at det sgu er for real det her! 

"En aften med super-stjernerne". Helt sikkert. Hvem filan er de mennesker der går ind og hører sådan noget musik? Og hvor kender de til de her "superstjerner" fra? Hvor køber man det henne? Går man ind i Stereo Studio og be'r om den nyeste med Michael Hirte (og hans mundharmonika naturligvis) eller hvad? Eller køber man det på tankstationer eller Det Blå Marked? Måske endda som kasettebånd?? Har dog en forestilling om at vi taler udkants-danmark.. (hvem sagde fordomsfuld?)

Sjovt sommetider lige at blive mindet om at der er folk derude, der lever et liv som er helt fremmedartet og anderledes end ens eget og dem man ellers omgiver sig med..

En ting er ihvertfald helt sikker; jeg skulle under ingen omstændigheder i kløerne på ham der Florian Silbereisen og hans buddies, men skønt dét er det. Hæ.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...