lørdag den 9. juni 2012

busy bee

Jeg har været uden bil i nu 4-5 uger og selvom det virkelig er en pestilens at være stavnsbundet og ikke kunne komme omkring som jeg plejer, så har det nu også sine fordele. Som at jeg for eksempel får lavet meget mere i mine børnefri weekender, fordi jeg ikke farer omkring og  liige skal til dét og dét loppemarked eller liige til nabobyen for at tjekke, om nogle af genbrugsbutikkerne har et-eller-andet jeg ikke kan leve uden. Og så er det at dagene smuldrer mellem fingrene på mig, uden at jeg føler at jeg har fået lavet eller udrettet noget.

Men sådan er det så ikke i øjeblikket. Således har jeg idag endelig fået syet den føromtalte Route 66 pude til lillesøsters værelse færdig, syet en taske (som er lidt hemmelig og så alligevel ikke, men først bli'r flashet, når jeg har fået taget billeder), malet bogkasser, knopper, rammer, spejlhylde og andre småting til pigernes stadig ufærdige værelser (men det lysner, gør det) og fået nogle andre gamle hængepartier af vejen.

Og så er der ovenikøbet fodbold ad libitum i fjerneren den næste måneds tid. Åh, man skulle da være en slem hængemule for ikke at synes, at idag er en dejlig dag. Hæ.

15 kommentarer:

 1. fedt indlæg, lækre farver og dejligt humør....

  Du bor så skønt og personligt :-)

  Og så må jeg lige høre, hvor finder man lilla hello kitty køkkenrulle???

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak tak! :o)

   Kitty køkkenrullerne er fra Fakta, men de er købt for et stykke tid siden. Jeg hamstrede bare. Jeg havde et blogindlæg med dem på et tidspunkt og der var der en der skrev at de også kunne købes i Bilka, så der er nok større sandsynlighed for at finde dem der..

   Slet
 2. Hæ... Enig :)

  Og smart med bilen - jeg overvejer også at lade min stå, så jeg kan få lavet noget af alt det, der egentlig er min plan - istedet for at fise og fare rundt og hente dimser og dutter. Meeeen... det er som om at det bare ikke virker, når nu den er her. HRMF, ønsker mig en ryggrad - eller bare lidt viljestyrke.

  Det ser i øvrigt toplækkert ud med pude og lækkerhedsting over det hele hos dig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen, min manglende bil er bestemt ikke et bevidst fornuftsbaseret valg, men skyldes ene og alene en afstødt udstødning og en overskredet synsdato ;o) Og det eneste mine tanker kredser om, er at finde et alternativ, men når man er den vægelsindede, ubeslutsomme type er et bilkøb ikke verdens letteste sag..

   Og tak :o)

   Slet
  2. he... jeg overvejede også om det var lige lovligt kæphøjt - min gamle mazda kunne høre det og beslutte sig for ikke at gide mere... Det ville være skidt.

   Jeg ville gerne have sådan en lyserød fiat 500, men der kan ikke rigtigt være 3 unger og alt det andet i, så gamle Mazda må godt leve nogle år endnu.

   Slet
 3. Så et friskt og smilende indlæg! Passer med dine friske, glade billeder! Håber vi får se det færdige resultatet med pige-værelserne! Fortsat god weekend!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak og i lige måde :o) Jo, mon ikke der kommer lidt billedspam, når de ENGANG bli'r færdige..

   Slet
 4. Dejlig energisk indlæg
  ...og du har masking tape på din symaskine... nøj den ide må jeg stjæle.

  SvarSlet
  Svar
  1. Stjæl du bare, ville gerne ha' haft den helt dækket, men opgav ret hurtigt, da det var et værre pillearbejde at sidde og skære til :o)

   Slet
 5. Sådan har jeg det også... Det der stjæler min tid er dog computeren. Nogle gange er jeg bare nødt til at lade den stå, og når det lykkes, får jeg syet og hæklet en masse:)
  Flot, flot pude, du har syet!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det samme her. Jeg er så bare dobbelt ramt, fordi det både er bil og computer :o) Dog specielt den sidste, det er latterligt så mange timer jeg bruger med den. Og det er blevet endnu værre efter jeg har fået en Ipad, fordi den er lige til at gå til og jeg ikke behøver overveje om det nu også er umagen værd at starte computeren op for liige at tjekke det og det.. Suk!

   Tak ;o)

   Slet
 6. Uhh, hvor jeg kender det med at dagene smuldrer på gr. af ture til div. loppies...

  Skønne sager du har syet!

  God søndag.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak og tak i lige måde, Helle :o)

   Ja, utroligt som specielt fridage har det med at forsvinde mellem hænderne på en..

   Slet
 7. Måske man et par dage i mdn skulle holde bil/computer/tlf/ tv fri, så man kunne få lavet en masse.... Hmmm....

  SvarSlet
  Svar
  1. Det ville helt sikkert være en god ide herhjemme. Jeg har bare ingen selvdisciplin og kan ikke holde mig i skindet, når først tingene er tilgængelige..

   Slet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...