fredag den 29. juni 2012

liberty ledning

Jeg har den her lampe i stuen, som "alle andre" synes er hæslig, men som jeg selv synes klæder stuen ret godt. Da jeg fandt den i en genner i sin tid, var tanken da også at pelse den og give den en make-over med noget friskere stof. Men da den så kom ind i stuen, syntes jeg at den var lige i øjet og at den skulle forblive som den var..

Dog har den kridhvide plasticledning og ditto baldakin, som den var hængt op i, generet mine øjne virkelig længe og da det viste sig, at den idé jeg først havde med en multikulørt og stribet tube lavet på en strikkelise, var vanskelig at føre ud i livet, måtte jeg tænkte i alternativer.

Det endte med et at blive en lang smal tarm syet i liberty til at trække ledningen igennem og da baldakinens hvide, blanke plastic så skreg endnu mere til himlen, fik den en tur også. Med stof og hjemmelavet mod podge (thank you, pinterest)

Det ser helt vildt hyggeligt ud og jeg kan godt se, at jeg vist bli'r nødt til at give flere af husets ledninger en make-over.

Jeg skal bare lige ha' fundet et smart trick til at forhindre baldakinen i at glide ned. Foreløbig har jeg bare kilet i nål i ledningen, men det ser lidt dumt ud at den sidder der og stritter.. (altså der er ikke sat strøm til, vel!? Den hænger der bare for syns skyld.. Kan ikke anbefale at man ellers så'n går og stikker nåle i ledninger..)

18 kommentarer:

 1. Den ser da super hyggelig ud, og kan jo se du har masser af mønstre og farver, så den fritter da lige ind! Ej og ledning er så fin, jeg er også ved at lave en, dog ikke i stof. Vil da gerne følge din blog, kan det passe jeg ikke kan finde dig på bloglovin? Håber du får en dejlig weekend.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hmm, jeg burde da være at finde på bloglovin.. Jeg kunne godt finde mig selv der (skrev bangbang2 i søgefeltet) og nu har jeg "claimet min blog" hvis det ellers har noget at sige!? Men ved ikke rigtig om jeg skal gøre mere herfra for at "aktivere" det..?

   Slet
 2. So many beautiful ideas here, love that light.....what a fabulous ceiling and wall prints!

  SvarSlet
 3. Der tager jeg lige hatten af hi hi. Altså ikke lige det letteste at få stof om sådan en ledning. Fedt ser det ud. God weekend♥

  SvarSlet
 4. Glemte at spørge om hvordan du får blogger til at vise dine sidste Pinterest pins over i sidelinien?

  SvarSlet
  Svar
  1. Det ER faktisk helt vildt let og hurtigt; man laver bare en løbegang, vender stoffet rundt og trækker ledningen igennem, så det er der ingen ben i..

   Åh ja, hvordan var det jeg gjorde det der med de seneste pins..!? Jeg er ret sikker på at jeg fandt et link via pinterest (ofcourse) men har lige tjekket og jeg har selvfølgelig ikke selv pinnet og gemt det.. JEg arbejder lige lidt med hukommelsen, Tina og så vender jeg tilbage ;o)

   Slet
  2. godt så lykkedes det vist:

   http://www.codeitpretty.com/2012/03/pinterest-gadget-for-blogger.html

   god fornøjelse :o)

   Slet
 5. Ai, hvor er det fedt - og godt du ikke fik pelset lampen, den er da helt perfekt!.... Fik du så svinget støvsugeren, nu du alligevel var oppe i de højder? :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak tak, ja jeg synes også den er helt fin, den lampe :o)

   Slet
 6. Lovely pictures, I love all the flowerprints :)!

  SvarSlet
 7. VILDT god idé. Og sikke et fint resultat. :)
  Af ren nysgerrighed: hvilken 'podge-opskrift' har du brugt? Har selv set en del på Pinterest, og er ude i at få skrabet nogle empiriske erfaringer ind, inden jeg selv giver mig i kast. ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak tak :o)

   Den uhyre enkle opskrift stammer selvfølgelig fra pinterest og er fundet her: http://doityourselfdivas.blogspot.dk/2011/09/diy-mod-podge.html

   God fornøjelse! Den har fungeret fint til det jeg har brugt den til (baldakinen og stof på sko)

   Slet
 8. Hello Heidi, i saw you on the blog karumina...
  You have a lovely blog with nice sweet pictures :-)

  Bye have a nice weekend!
  Love from holland
  Anneke

  SvarSlet
  Svar
  1. Hello Anneke,

   Thank you so much. I'll have a look at your blog too :o)

   Slet
 9. Hold nu OP hvor en fed ide....

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...