søndag den 24. juni 2012

lidt weekend projekter

Jeg har fået en masse længe planlagte små tapetprojekter ud ad verden her i weekenden. Tapetet her ovenfor købte jeg for vistnok et par år siden af Junette på Trendsales og siden har det bare ligget og ventet på det helt rigtige projekt og det kom så nu. 

Nogle gange bli'r jeg lidt blind og vænner mig til hvordan tingene er, uden rigtigt at se dem længere. Og sådan var det med skabet her; pludselig forleden kom jeg til rigtig at kigge på det for første gang i hundrede år og hvor var det bare grimt! Jeg havde beklædt det med noget PIP gavepapir for et par år siden og det så efterhånden hæsligt ud. Nu er det toptunet med det her fantastiske og funky tapet og det er som om hele opgangen bli'r lyst op. Skønt.
Jeg brugte det samme tapet her til min køkkenhylde og har fået monteret kroge istedet for små søm, så der nu er plads til at hænge krus der. Skabene bugner, så enhver ekstra opbevaringsmulighed er kærkommen. 
Mit kedelige hvide el-skab har langt om længe fået en omgang loppe-tapet og det pynter også rigtig fint i gangen (selvom det er svært at tage billeder idag pga. gråvejr og manglende lys)
Sidst men ikke mindst har jeg haft fingrene i lillesøsters kommode. Igen. Den var egentlig færdig, troede jeg, da den blev beklædt med rød/hvide køkkentern i sådan noget klæbeplast fra Tiger for nogle uger siden. Men jeg har gået og skumlet og skulet til den lige siden og det så slet ikke godt ud sammen med den der lyserøde Pip tapet (som jeg i parentes bemærket er virkelig ærgerlig over, men ungen er tilfreds og det må vel være det vigtigste. Trods alt. Hæ), så nu har den fået gule blomster istedet og det ser så meget federe ud. 
 Og så har jeg modtaget de her lækkerier fra Bloomers kids. Uha, hvor jeg synes de er fine. Og når nu man selv er typen, der ALDRIG selv finder lækkert retrosengetøj i genbrugser og på markeder, ja så er det jo godt at der findes andre metoder. De to nederste er dynebetræk og det nederste er til sengetæppe til lillesøsters seng og det lilla skal bruges til en masonit-tavle. Lækre, lækre sager..

29 kommentarer:

 1. Altså, Heidi... Der ser bare SÅ lækkert ud hjemme hos dig!!! Fede fede tapetprojekter - og skønne detaljer uberalles!!! Najs!

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh tak, nu rødmer jeg da helt ;o))

   Slet
  2. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

   Slet
 2. Sikke nogle fantastisk fede tapet-projekter du har fået ført ud i livet. Herhjemme bliver alt krudt brugt på at se retro-børnetøj -hvilket virkelig også er lækkert, men indretningen halter lidt ;0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen, sådan er det jo. Døgnet har kun 24 timer og man kan jo umuligt nå det hele.. Syning er bestemt heller ikke det værste at bruge tid på ;o)

   Slet
 3. Heidi todo te ha quedado precioso... lleno de color!!! me encanta la estanteria de la cocina y la cómoda con el papel de flores amarillas. Da mucha vida y alegria a tu casa!!
  saludos
  karumina

  SvarSlet
  Svar
  1. Ola Karumina
   gracias gracias, eres muy amable ;o)

   Slet
 4. Hvor ser det bare lækkert og hyggeligt ud!!

  SvarSlet
 5. Det er så skønt at få ordnet udsatte projekter, bare det var mig! Jeg er især helt vild med lillesøster kommede, den er SÅ fine med de små gule blomster!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jep, der er ikek noget bedre end at få hængepartier og irritationsmomenter ud ad verden. Jeg (og heldigvis lillesøster) er også blevet rigtig glad for kommoden nu. Dejligt, for det var helt galt før..

   Slet
 6. Oh my goodness this is a happy re-do and I love all your patterns and colors....this inspires me to get crack'n on some of my own projects!

  SvarSlet
  Svar
  1. Thanks, Heidi. I hope you'll get started with some of your projects soon, although I'm quite sure that that new puppy of yours will keep you more than busy for a while ;o)

   Slet
 7. Oh how I LOVE this :)! I'm getting really happy when I see al this, I love your patterns!

  SvarSlet
 8. Jeg læner mig op ad de forrige kommentarer! Med tak.

  SvarSlet
  Svar
  1. Bare du ikke falder så.. Hø hø ;o)

   Slet
 9. Gang i dig :-)

  Super fede resultater. Er specielt vild med dit el-skab. Man tænker slet ikke over hvad det er det gemmer på :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, ved da heller ikke lige hvordan det gik til at jeg fik så meget fra hånden! Det kom vist lige over mig :o)) Er også rigtig tilfreds med skabet.

   Slet
 10. Virkelig smukt , så fint.... Elsker dit hjem:-)

  Og er helt vild med tapeten fra junette:-) hun har bare så fine ting:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak tak :o)

   Ja, det er helt utroligt hvad hun altid støver op af lækkerier..

   Slet
 11. Det var jo bare så fint;) jeg elsker også disse tapetene...masse fine farger hos deg. Klem fra Wilhelmine

  SvarSlet
 12. Sikke et dejligt gensyn med mit gamle tapet. :-)
  Den gule kommode er blevet rigtig vellykket!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det ER altså også noget rockerlækkert kvalitapet :o) Og tak

   Slet
 13. Kommoden ble helt fantastisk!!! :)

  SvarSlet
 14. Fine fine ting. Er speciel vild med den gule kommode, den er bare for fed! Jeg har meldt mig som fast læser, efter jeg så en kommentar du har lagt hos "I hælene på en nullergøj" :)

  Klem Pernille - pescno.blogspot.com

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...