torsdag den 19. april 2012

vægelsindets glæder

Fordelen ved at være den ubeslutsomme, vægelsindede type der slet ikke kan tage stilling til, om det skal være en lakrids- eller hindbærskumsflødebolle er, at man nu kan se frem til en aften i selskab med een af hver. Det kan kun blive godt.

12 kommentarer:

 1. Hahaha, god løsning på dilemmaet :))

  SvarSlet
  Svar
  1. Nemlig, jeg havde ikke noget valg :o)

   Slet
 2. Nam, nam. Gid det var mig!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Faktisk var de ikke nær så nam, som jeg havde troet. De var desværre en anelse tamme i smagen. Jeg havde fået den med lakrids før, hvor den var helt vildt lækker men denne gang var det lidt som at stikke tungen ud ad vinduet.. Øv..

   Slet
 3. AH, så har jeg lært at man også kan få dem med lakrids! Kender kun dem med hindbær - men kender dem alt for godt... Må fluks i frelsens imorgen :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Elsker kombien af lakrids og chokolade. Desværre var de som ovenfor skrevet ikke helt så lækre som de ku' ha' været. Håber, du havde held i sprøjten v. Frellsen :o)

   Slet
 4. OMG lakridsfldebolle........... Ville også snuppe begge. Hvor er de fra? Frelsens chokolade? Jeg drømmer. God weekend♥

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har købt dem i den lokale blomsterbutik og ved faktisk ikke, om de er fra Frellsen eller hvor fra.. Men til gengæld kender jeg deres moccaboller særdeles godt! Mmm, moccaboller... ;o) Også en dejlig weekend til dig :o)

   Slet
 5. Svar
  1. Tak skal du ha' og i lige måde :o)

   Slet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...