lørdag den 21. april 2012

et lillebitte skridt

Jeg er jo i gang med at sætte lillesøsters værelse i stand. På den langsomme et-lillebitte-skridt-ad-gangen-når-der-lige-er-en-halv-time-i- overskud måde, som jeg ellers hader. Jeg er mere til den der med at knokle igennem og få det hele overstået på een gang, så det står nyt, fint og klar til at blive taget i brug og ungen klart mærker følelsen af at have fået nyt værelse. Men det kræver jo også at man har masser af tid til at kunne gøre det og det har jeg desværre ikke, så derfor er det som det er, selvom det er helt vildt utilfredsstillende. Også fordi jeg nemt kan gå kold og miste gejsten undervejs, når det trækker i langdrag..

Men det går langsomt fremad. Jeg har fået tapetseret med det før omtalte Pip tapet og gjort den lille reol her færdig. Den var gul med noget orange/grønt retropapir på bagvæggen før, så den ser helt anderledes ud nu og både mor og datter er tilfredse. Papiret er sådan noget klæbepapir fra Tiger, der var lige til at klistre på. Supernemt.

11 kommentarer:

 1. Nøj , hvor burde jeg gå i gang med at ordne her på to børneværelser... Altså bare få tingene ned i rette beholdere...

  Kom til at tænke på et indlæg som Lis/Karlssons Kludeskab lavede, da du var ude at rejse. Hun fortalte om en ny web-shop, som sælger japanske stoffer og lidt tilbehør, så hvis du ikke har set det, kommer navnet her:
  bettyp.dk

  God lørdag aften til dig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for info, det var sødt af dig :o) Jeg havde ikke set Lis' indlæg, men Differentia havde et indlæg om shoppen for nogle dage siden, så havde godt "hørt" om den, men tak fordi du tænkte på mig ;o)

   Slet
 2. Hvor superflot!!!!! Det er møgirriterende når man ikke bare kan kaste sig ud i et projekt og fortsætte til det er færdigt. Sådan skal jeg også helst gøre det. Slæbe alt ud og så er der ingen vej udenom. MEN den måde du gør det må er nu nok alligevel den smarteste. Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, når nu ikke det kan være anderledes, men åhh hvor er det træls at det skal tage så lang tid, når man nu bare gerne vil have det færdigt..

   Slet
 3. Her puster du også lige til den dårlige samvittighed, med 2 outdatede børneværelser burde jeg også gå i gang.
  Hvor er den fed den blå reol! Håber du viser flere billeder, som arbejdet skrider frem :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen, det er halvandet år siden jeg lovede lillesøster at hendes værelse skulle have en tur, uden at der rigtig skete mere, så der har også været godt med dårlig samvittighed her..

   Slet
 4. Fantastisk blog du har, når man som jeg hele sit liv har været en smule farveforskrækket men som efter et par orangeindkøb og et par py-busker i møstret lilla nu er lidt på vej. Vil absolut lade mig inspirere af din skønne blog...................

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak skal du ha' og velkommen til :o) Dejligt at du har fået taget hul på farverne! Jeg længes af og til efter noget sort/hvid minimalisme, men d-r-a-g-e-s mod farver i en grad så jeg ved det aldrig kommer til at ske :o)

   Slet
 5. What a treasure trove of goodies.....those shoes those polkadot shoes are fabulous!

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...