onsdag den 27. april 2011

award zeit

Vibeke med bloggen Glad med mad og Benedikte fra Sophies (al) verden har været så søde at give mig en award og her kommer svarene på de medfølgende spørgsmål:

Hvorfor startede du med at blogge?
Jeg havde fulgt med på sidelinien et års tid og fik så småt lyst til selv at give mit besyv med hen ad vejen, men var nervøs for, om jeg turde og om jeg kunne "finde på noget" at blogge om. Men indtil videre går det og jeg synes det er meget sjovt, selvom jeg egentlig er havnet i en lidt anden retning, end jeg havde tænkt mig.

Hvilke blogger følger du?
Åh, der er mange og i mange forskellige retninger: de sjove, de hyggelige, de inspirerende, de coole og engang imellem de selvhøjtidelige og røv-irriterende, hvis jeg trænger til at hidse mig lidt op over noget, he he.. Den eneste jeg lige vil nævne her er your daily dose of cuteness ,fordi den er så anderledes: original, cool, gennemført og helt, helt sin egen. Det fede er, at efter jeg selv er begyndt at blogge, har jeg opdaget MASSER af "nye" skønne blogs, som jeg ikke kendte til før, hvor jeg tærskede rundt i det samme igen og igen.

Favorit make-up mærke?
Jeg bruger ikke sindssygt meget makeup og er desuden fuldstændig troløs og køber bare lige, hvad jeg falder over eller hvad der er på tilbud,  når jeg er løbet tør.

Favorit tøj mærke?
Igen: jeg er en tøjte og sværger ikke til noget specielt, men har en skønsom blanding af alt muligt: genbrug, H&M, hjemmesyet, Lysgaard.. Dog alle i den billigere ende, jeg er en fedterøv når det gælder tøj og nægter at bruge 1500,- på en bluse.. 

Dit "må ha" make-up produkt?
"Øjenbryns-halløj" (altså makeup til øjenbryn, ved ikke lige hvad det egentlig hedder, men er must-have for at jeg skal få noget der tilnærmelsesvis minder om træk) og mascara. 

Din favoritfarve?
Lilla til tøj. Pangfarver til alt det andet. 

Parfume?
Det er efterhånden sjældent jeg bruger parfume, men har da et par stykker, som jeg synes er rigtig lækre: Fiori chiari fra L'erbolario og Muse fra Oilily. 

Favoritfilm?
Jeg elsker Coen brødrene og The Big Lebowski er klart min favorit. Fargo ligger også højt placeret. Jægerne, en svensk film, gjorde et kæmpe indtryk på mig for mange år siden. Ikke lige som favoritfilm, men fordi den var så ædende ond at den sad i kroppen på mig i flere dage. I den mere lette ende ælsker jeg stadig Dum & Dummere. 

Hvilket land vil du besøge og hvorfor?
Japan! Egentlig startede det som min ældste datters ønske og jeg var sådan lidt åh-nej-gab-kan-du-ikke-finde-på-et-andet-sted-det-er-da-for-sygt, men efter at læst og hørt en forfærdelig masse om landet, er jeg nu selv fuldstændig solgt og planen er (var?) at vi skal dertil næste år til marts. Så kom der så et jordskælv og en tsunami og nu er jeg lidt der, hvor vi måske skal udskyde et års tid afhængig af hvordan situationen ser ud, når vi kommer tættere på. Mexico gad jeg også rigtig godt til, men tør ikke af frygt for at blive mejet ned af et narko kartel eller noget..
 
Hvad glæder du dig mest til i nærmeste fremtid?
Til en laaaang tør og lun sommer med masser af is, dasken i hængekøje, spisen ude, koldskål, plukken jordbær og alt det andet der hører sig til.

1 kommentar:

  1. Jeg elsker også bare Your daily dosis of cuteness..! For præcis som du skriver den er SÅ gennemført. Man bliver s.. glad i låget af den blog:-)

    SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...