fredag den 8. april 2011

det lysner..


indbydelserne er sendt ud
pinata'en er lavet (og ligner noget der er løgn, men den er der og herregud, når først musikken spiller og det første slag er faldet..)
snollerposerne til at fylde i den er proppede og klar
fryseren bugner af regnbue muffins, der er klar til at blive pyntet med dutter, frosting, krymmel og halløj i alverdens farver
hele husets lager af neglelak af tvivlsom kvalitet er klar til neglelaks-boden
megaseje tatoveringer indkøbt til tattoo-boden

Nu kan de der 14 tøser bare komme an på søndag - det skal nok blive festligt.. 
Imorgen, på hendes rigtige fødselsdag, kommer familien - nok mere hyggeligt end festligt..

Foranlediget af en kommentar jeg har fået og med Frk. NØ's indlæg fra forleden in mente, vil jeg gerne understrege, at hvis noget måtte fremstå som overskuds-agtigt er det milevidt fra sandheden. Hvad man ikke kan se på billederne er at jeg den sidste tid, har været megastresset, skidesur og træt med anfald af skiftevis hysteri og selvmelidenhed, fordi jeg som altid har taget munden for fuld og troet, at jeg da hurtigt lige kan lave dét og dét og dét.. Tænkte bare, at den skulle have lidt ekstra gas i år, nu hun bliver 10..

Alt tager bare altid meget længere tid end jeg regner med og når der så er arbejde, familieliv, pligter, aftenmøder, arrangementer, masser af overlappende bookinger i min lille B&B geschæft (med en deraf følgende helvedes masse rengøring og sengetøjsvask) OVENI bagning til 2 x fødselsdage, pinata, mexicaner mad til fryseren, gaveindkøb & indpakning, sukkerdutter, lagkage, bordpynt og pis og papir, ja så hober det sig pludselig op og jeg løber sur i det og får slemt ondt af mig selv. På den uklædelige og ucharmerende måde..

Som da jeg var på nippet til at småtude tidligere idag, da posten kom og det viste sig at den gave lillesøster skal give fødselaren heller ikke var med idag og at jeg derfor skulle til at bruge tid på alternativer, da ungen jo gerne skulle have nogle gaver imorgen tidlig. Øv.

Dobbelt øv også fordi jeg i forvejen "mangler" en anden gave til hende. Et par bukser jeg købte i forgårs og nu ingen anelse har om hvor er.. Jeg mener at kunne huske, at jeg har taget posen op af min taske herhjemme, men jeg kan intet fremkalde om, hvor jeg så har gjort af den. Har brugt oceaner af tid på at lede (på den der dorske ineffektive trætte måde: de samme steder igen og igen. "Er den her? Nej? Nå okay, jeg tjekker igen om ti minutter..") 

Så summa summarum: underskuds-agtig mor (nu også jamrende), der er kørt fuldstændig i bund pga. misforhold mellem ambitioner og overskud. Som bonusinfo kan jeg tilføje, at fødselsdagene afholdes i et møgbeskidt hjem, fordi tiden ikke har været til rengøring..

7 kommentarer:

 1. Søde Heidi! Du er og bliver fantastisk! Sikke et arrangement du har fået stablet på benene! Du er en supermor.
  Stakkel at det har været et helvede, men du kan klappe dig selv på skulderen! Det er fantastiske billeder!!

  Og så lige: Den skål der med små blomster - hvor er den fra? Og blomsterne, har du lavet dem selv?

  Jeg sender dig masser af overskud og love og ønsker jer en skøn dag i morgen! Tillykke med datter-pigen :)

  SvarSlet
 2. Du har da godtnok også haft travlt. Jeg er sikker på det bliver en skøn fødselsdag, du har da ihvertfald gjort dit til det.
  Jeg er helt vild med ideen om en neglelakbar og tatoo biks, det er da fedt for nogle tøser.
  Håber I får en rigtig dejliig weekend
  //Lisa

  SvarSlet
 3. Jeg er ny i blogland. Jeg har på kort tid tilmeldt mig rigtig mange blogs, hvor dygtige kvinder laver flotte ting og derefter tager flotte billeder af det. Jeg har betragtet denne verden og tænkt: det er ligesom boligbladene, vi kan umuligt se hele sandheden. Det var virkelig befriende at læse dit indlæg, som er meget ærligt. Jeg håber at du får ro på til at nyde fødselsdagen for hold op, hvor kan du være stolt over alt det du har nået.

  SvarSlet
 4. @Diktesoph: Tusind tak for de pæne ord! :o) Er det den der rum-inddelte skål, du mener? Altså den med mine hjemmelavede halvkiksede dutter i? Hæ. Det er bare sådan en plasticsag, der var tegnestifter, clips osv. i, men den passer perfekt til formålet. Fandt den i Horsens forleden i en skrammel butik, du ved en af dem med en masse varer af lousy kvalitet til ingen penge og en hørm af mølkugler.. Sig til, hvis du skal bruge en :o)

  @Lisa: jo tak :o)

  @Katja: ja, det er vigtigt at huske på, at fine billeder ikke nødvendigvis er ensbetydende med fryd og gammen ;o) Det kan jeg også selv glemme engang imellem..

  SvarSlet
 5. Tak for det :) Sådan en biks har vi også hernede. Ellers kan jeg selv finde den i Horsens når jeg kommer dertil inden længe. Det er jo min fødeby ;)

  SvarSlet
 6. Ej det bliver et brag af en fødselsdag!! Kan godt se at der er lagt tid og kræfter i men hårdt er det når man har alt det andet. Mine drenge har fødselsdag i samme måned og det var altså sejt da de var mindre. Der er bare nogen perioeder hvor man har alt alt for meget og nogen gange er de meget meget laaaaaange♥ Den der Påske hare ude i siden er for sej!!! Og så blev dine blomster flotte tilsidst. Elskede din beskrivelse af hvordan man leder de samme steder hi hi hvor det passer når man er totalt bombet. Tillykke med datteren♥ Knus

  SvarSlet
 7. Skøn skøn skøn beskrivelse af en husmors trængsler :) I know the feeling!
  Har meldt mig under fanerne som fast læser :)

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...