torsdag den 28. april 2011

i don't think anyone is going to notice a few little wisps


Havde egentlig planlagt at bruge aftenen på badeværelset med at få kroppen gjort toptunet og sommerklar med alt hvad det indebærer af knofedt og selvpineri, men eftersom skæbnen ville, at jeg rendte ind i både killer-hovedpine og ditto kvalme (sidstnævnte selvforskyldt ovenpå alt for mange dragerede AB marcipan påskeæg) og derfor ikke orker andet end at sidde her, må det vente yderligere en dags tid eller to. Jeg lover, at jeg kun vil optræde fuldt påklædt ude i offentligheden indtil da. You have my word.

4 kommentarer:

 1. Jeg eeeeeellllsker Smack The Pony! Havde fuldstændig glemt det her klip. Nej, det er ikke for sarte sjæle når kroppen skal gøres sommerklar ;o)

  SvarSlet
 2. Ha ha det klip var herligt! Apopos kropshår kendte jeg en dansk pige hernede der ikke barberede benene - der blev kigget meget efter hende da hun havde lad os sige pæn hårvækst he he. Held og lykke med forårs klargøring. Knus♥

  SvarSlet
 3. På den anden side. Det er stadig liige lovlig koldt til at gå på arbejde i bikini... Jeg fandt din blog gennem Linas Kolorteland, og sætter dig lluks på min blogroll.

  SvarSlet
 4. Hej!
  Jeg har ladet mig inspirere af dine skønne fotos fra Amsterdam og fundet en lille beskeden samling i røde toner - vil gerne sige tak for din fine blog og tøseriet!
  Helle.

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...