søndag den 10. april 2011

party i provinsen

Så er vores fødselsdagsmarathon vel overstået og alt gik rigtig rigtig godt! Vi havde en tophyggelig tøsefødselsdag idag, ingen ballade, skænderier, tuderier, intriger og andet 3. klasses fnidder, men ren og skær råhygge og god stemning. Og alle forlod festen i højt humør, med sukker pumpende i blodet, rockstar tatoveringer på hele kroppen og billig, udtværet neglelak på fingrene. Sikke en fest! 
 
Fedt at det nu er overstået. Og fedt at der er et halvt år til lillesøster fylder år.. (Og fedt at der er så meget mad i overskud, at vi skal leve af mexicano de næste mange dage.. )
 
Og nu vil jeg smide mig i sofaen med lagkage, cupcakes, chokolade, snolder og en lind strøm af kaffe. Det synes jeg fandme, jeg har fortjent!

9 kommentarer:

 1. uuh det ser rigtig hyggeligt ud :D

  SvarSlet
 2. Så er der godt nok fødselsdag for alle pengene!!! Wow det er sejt :)

  Knus

  SvarSlet
 3. What a great Party, Happy Birthday!

  SvarSlet
 4. Det har du også!
  Hvor ser det bare flot ud!!

  SvarSlet
 5. Sidder lige her og tænker på at jeg har to børnefødselsdage der skal planlægges og afholdes inden for de nærmeste uger.
  Rikke blev 9 i sidste uge og Jens bliver 11 i starten af maj.
  Man kan godt blive helt træt bare ved tanken, men når så det hele er overstået og børnene er kørt hjem er det nu dejligt (og velfortjent) at smide sig på sofaen og slappe af ovenpå en god dag med masset af glade børn og en glad fødselar.

  SvarSlet
 6. Hold op det ser festligt og vellykket ud.

  SvarSlet
 7. Aj men altså - du er simpelthen for sej Heidi!!!
  Sikke en fest de piger har haft :-)
  Jeg beundre virkelig dit overskud.

  SvarSlet
 8. Det ser ud til at være en fødselsdag der går over i historien. Så hyggeligt. og Mega fint pynt til de fine kager. Det har været en glad pige der lagde sig til at sove..:-)

  SvarSlet
 9. Det ser ud som om der er lagt i ovnen til en rigtig god pige-fødselsdag.

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...