onsdag den 8. juni 2011

charmetrold

Et nærbillede af sine underbukser!?? Jamen selvfølgelig. Endelig en mand der ved, hvad damerne kan li'..

Mon ikke han for fremtiden altid lige husker at dobbelttjekke om han nu også har hakket af de rigtige steder, inden han trykker send..

(Siger hende der igår var et splitsekund fra at sende en sms, der var tiltænkt en veninde og omhandlede uønsket hårvækst, til en mand jeg kender udelukkende i arbejdsmæssig sammenhæng og har et meget formelt forhold til. Jeg havde ikke været nødt til at holde et tårevædet pressemøde, men det havde edderbankme været pinligt)

7 kommentarer:

 1. Hahahahaha. Kæmpe griner. Det kan jo ske for selv den bedste :-) Synes det er en fedt teksttv serie, du er i gang med at bygge op.
  Kh V

  SvarSlet
 2. Ha! Han ved da virkelig hvad kvinderne vil have!

  For øvrigt kan jeg også lige set en mand for mig modtage den sms, som du omtaler. Særligt en, som man har et noget formelt forhold til. Sikke et ansigtsudtryk ;)
  Godt du fik den bremset!

  SvarSlet
 3. Hemska, hemska tanke...huvva!

  SvarSlet
 4. Ja der er godt gang i ham Weiner-schnitzel'en ;)

  SvarSlet
 5. @vibeke: ja, kan godt se at der er ved at tegne sig en tekst-tv tendens i mine indlæg :o)

  @thehuset: jeg var også helt svedt et godt stykke tid efter! Både fordi indholdet var pinligt, men også fordi det kunne være blevet opfattet som et kinky og klodset forsøg på at lægge an på ham. Pyha.

  @polkadotpetticoat: You're right, Heidi: you ARE lost :o)) I'm not going anywhere, I'm just making fun of Anthony Weiners escapades :o)

  @osloskånskan: ja, gyser stadig ved tanken

  @3. sal til højre: Åh, er der mon dukket nyt op!? Men ja, det lader til at han har mange gode ideer. Så også et hurtigt klip af ham, der sad der og blottede sit fuglebryst på webcam.. Stakkels mand :o)

  SvarSlet
 6. Ha ha har set billedet og det er sku ynkeligt. Mon der er en stavefejl og han i virkeligheden hedder wiener!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...