tirsdag den 28. juni 2011

som en barnerumpe

For lige at vende tilbage til den der uønskede hårvækst.. Ikke at jeg selv på nogen måde har noget af det, men jeg har da en veninde der har. Og nu ligger landet sådan at jeg min veninde netop har opdaget en ny metode at komme skidtet til livs på. Det er slet ikke utænkeligt, at det i disse hårfri brazilian tider, er noget som alle kender til og at det bare er mig min veninde der er lidt langsom i optrækket og først har gjort denne fantastiske opdagelse nu. Men nu vover jeg pelsen og kommer med et kæmpetip:

Det hedder sugaring. Og man laver det selv. Og det er billigt. Og nemt. Og næsten smertefrit. Og så er det effektivt som ind i helvede.

Gider ikke lige fifle med opskriften, den kan man finde hundrede steder på nettet (bl.a. her

Men jeg vil lige tage det vigtigste med store bogstaver

*det eneste man skal bruge er vand, citronsaft og sukker. Altså ting som man alligevel altid har i huset. (medmindre selvfølgelig man er så'n en sukkerforskrækket detoxtype, så kan man godt komme til kort på sukkeret)

*man bruger det på helt samme måde som almindelig voks  og det kan bruges overalt på kroppen (siger min veninde)

*sørg endelig for at det ikke bliver for varmt/koger for længe, når du laver det, for så bliver det stenhårdt på bolchemåden, når det køler af (siger min veninde)

Og som sagt; det virker og vigtigst af alt: det gør næsten ikke nas.

Velbekom, selv tak og ingen årsag. Og god fornøjelse!

6 kommentarer:

 1. Wax on, wax off (som Karate-kid ville sige det). Tak for tippet.

  SvarSlet
 2. Kendte egentlig godt til begrebet, men tak for tippet, det ser jo legende let ud.

  SvarSlet
 3. I could use this on my furry little upper lip? I have to share I had my eyebrows waxed once and all my eyelashes got stuck in the wax....frightening!!!

  SvarSlet
 4. Det gør næsten ikke nas? Er det virkelig rigtigt, jeg tør ikke teste det i tilfælde af det er en ond bloggerjoke... Måske jeg kan låne kærestens behårede ryg for en øver :-)

  SvarSlet
 5. @kreafab: hæ ja. Var det ikke der, hvor han stod og ordnede bil?

  @kristine: det ER også rimelig let, synes jeg. Det trælseste er at smøre det på faktisk, fordi man så godt kan komme til at sejtrække lidt i pelsen og dét kan godt mærkes ;o)

  @polkadotpetticoat: Your eyelashes!?? Oh boy, that sounds really terrible. Not to mention painful!!

  @karoline: hæ hæ, rimelig taberagtigt at sidde og udtænke dorske måder at narre folk til at påføre sig selv, hvad der nok trods alt højst kunne være en moderat mængde smerte :oD Men nej, jeg synes altså ikke det gør (særlig) ondt sammenlignet med andre metoder. Jeg havde nået at tænke nå okay det virker så bare overhovedet ikke, da jeg rykkede det allerførste lag af, fordi jeg intet mærkede. Indtil jeg så kom til at kaste et blik på stofstykket og der sad voks og en tæt, tyk måtte af hår. Nice.

  SvarSlet
 6. Hils din veninde, og sig tak for tippet! Jeg gi'r fluks opskrift og det hele til min veninde...

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...