lørdag den 18. juni 2011

så' det op overhyldeblomstpandekager smager altså bare bedst, når de bliver både bagt og spist udendøre en (semi!) lun sommeraften. Og det er ved at være sidste udkald, skulle jeg hilse og sige. Mange af skærmene på vores sædvanlige plukkested var enten afblomstrede eller begyndende brune,  så vi fik faktisk ikke skærme nok til at kunne få lavet saft i denne omgang. Håber, vi når ud et andet sted her en af de nærmeste dage, så vi alligevel når det. Ellers er der godt nok lang tid til næste år..

12 kommentarer:

 1. Det har jeg aldrig set før... hvornår tager du blomsten ud ad pandekagen?

  SvarSlet
 2. Jeg tager den ikke ud, man æder rub og stub ;o)

  Det smager dejligt og er "helt almindeligt".

  SvarSlet
 3. Hjemmelavet hyldeblomstsaft er det BEDSTE! Jeg håber i når at finde nogle blomster til det. Jeg når det nok ikke i år. Øv...
  Lækre pandekager også! Uhm...

  SvarSlet
 4. Du Heidi - må jeg ikke komme på ferie hos dig?
  Så skal jeg nok fjerne edderkopper, hvis du lover at diske op med hygge, for de billeder der ser simpelthen bare for indbydende ud......!

  SvarSlet
 5. What a yummy post...have a grand day!

  SvarSlet
 6. Spændende ide med hyldeblomt i pandekager!! Det må jeg huske til næste år, da desværre vores her i Holland allerede er afblomstret.

  SvarSlet
 7. Det er jo et ude-køkken, ikke? Ihhh, hvor fint!
  Har ikke prøvet pandekager med hyldeblomster, men pandekager med de gule store blomster fra squash, og det er en delikatesse. Jeg må også prøve med hyld.
  God aften.

  SvarSlet
 8. @diktesoph: aarh, mon ikke din honningmås har lavet saft, mens du har været afsted ;o)

  @mrs. poppins: ha ha, det lyder som den perfekte byttehandel ;o)

  @polkadotpetticoat: thanks, heidi you too :o)

  @marianne: jeg synes altså også det var/er tidligere i år end det plejer, men det kan også være hukommelsen der svigter! Det kan anbefales, så du må prøve næste år

  @loppe-shoppe: nahh, et udekøkken er vist så meget sagt! Jeg har bare slæbt en lille bænk ud og så sat den der kogepladedims ovenpå. Andet er det ikke. Men så'n et rigtig udekøkken kunne nu helt sikkert være rart at have.

  Jeg har godt hørt om det med squashblomsterne, men har aldrig prøvet det. Hyldeblomsterne er som sagt lækre, men vigtigt at man husker at skære af langt nede så man ikke skal sidde og slås med de tykkere stilke ;o)

  SvarSlet
 9. Mums - Der var en ret, som jeg helt har glemt! Det ser lækkert og idyllisk ud... Bum bum... Mon vi kan nå det i år...? Vores program ligner dit med sommerafslutning her, der og alle vegne. Hyg! Blev der sagt :)

  SvarSlet
 10. That looks really lovely :D! Are these kind of pancakes? It looks so nice and colourful :D!

  SvarSlet
 11. @diktesoph: he he :o)

  @thehuset: ja, det er skønt at hygge igennem på kommando på fjerdedagen... Not. ;o) Nå, vi er heldigvis igennem her og venter nu bare på at sommerferien indfinder sig.

  @the pinkhouseladies: yes it's pancakes with elder flowers. Very delicious :o)

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...