søndag den 12. juni 2011

magic knickers my ass!

Jeg er blevet lidt småfed her på mine gamle dage. Og eftersom jeg aldrig har været til det lange seje træk, men mere er gearet til hurtige halvhjertede hovsa-løsninger, ja så blev jeg så glad, da jeg faldt over de her magic knickers på ebay. Hvorfor gå og bøvle med kostplaner, afsavn og fedtprocenter i ugevis, når man i stedet kan springe over hvor gærdet er lavest med en meget simplere løsning, hvor man ikke selv behøver yde nogen form for indsats?

Så jeg bestilte dem, gjorde jeg. Og glædede mig som et lille forventningsfuldt barn. Hvor skulle der løftes op og strammes ind og sikke da jeg skulle valse rundt i stramme sommerkjoler og flashe hvepsetalje, strygebræt og baller så runde og faste som æbler og så'n et miniskørt var da egentlig heller ikke dumt og det var slet ikke utænkeligt at den der lækre kjole, som jeg købte i et anfald af optimisme for et par år siden, selvom den var et nummer eller to for lille, måske langt om længe kunne komme i brug. Åh, hvilken fantastisk sommer det skulle blive..

Nu er de så endelig kommet. Mine magic knickers. Og jeg må desværre konstatere at det er så som så med magien. Der er cirka lige så meget hjælp at hente i de knickers som i en forvasket joggingbuks. Dér røg den sommer i sus og dus..

(fuskerbillede lånt her)

15 kommentarer:

 1. I h&m kan man få nogle stram op strømpebukser, men de er selvfølgelig hel-lange.. Men ellers kan man også købe en masse stam-op sager i magasin :)Og prøve dem før man køber.

  SvarSlet
 2. Skønt indlæg! Triumph har lavet en ny serie, der virker lidt mere efter hensigten! Mette

  SvarSlet
 3. Jeg har også købt nogle strømpebukse leggings i Føtex, og hold da ferie en fræk lille figur man for af dem. ha ha... Havde egentlig ikke set det var sådan nogen "fix min mave stram og balder op" leggings. Meen nøj... skal helt sikkert eje flere af dem. ;-D De kan i hver fald varmt anbefales.

  SvarSlet
 4. Hehehehe :-) Jeg kan varmt anbefale dem fra H&M - jeg plejer at klippe benene af til op over knæene.

  SvarSlet
 5. Arh... Skrammel! Det kunne ellers ha været ret fantastisk... Med sådan en sommer i miniskørt...

  SvarSlet
 6. øv og skidt ... jeg kunne også lade mig lokke med jeg har heldigvis ikke penge til det :)

  SvarSlet
 7. Har købt en underkjole til formålet. Den går fra bryst til låret, er med stropper og den har jeg været fantastisk glad for. Døjer med at strømpebukserne og bukserne hopper let og elegant over mine elskede flæskedeller.

  SvarSlet
 8. Æv!
  Altså - jeg fik en undeekjole fra maidenform i går - DEN virker!

  SvarSlet
 9. I tried something like this for my brothers wedding you know how you want to look good and all....I could not breathe and all the fat popped out the top and down the legs.....terrible they came off straight away!

  SvarSlet
 10. I just noticed the very high waist on these maybe the extra I could have shoved in my bra !!!

  SvarSlet
 11. Hahahhahah - købte også i et anfald af dovenskab og forhåbning sådan en korsetagtig tingest, der skulle give hvepsetalje. Istedet fik jeg bare noget der lignede armhule-deller og et overordentligt kødfyldt underliv. Not a good look, kan jeg afsløre

  SvarSlet
 12. Ha ha hvor herligt - kan se at du langtfra er alene. Kan godt li Lines beskrivelse af armhuledeller og kødfyldt underliv. Se det var en start på dagen ha ha ha. Ved at Sloggi har trusser (ikke helt mormorstørrelse) der hiver maven lidt ind ;-) Knus smukke♥

  SvarSlet
 13. Ha ha! Godt du skriver det! Jeg kunne bare lige være hoppet i samme fælde. Fuck - det lange seje træk er bare ikke evigt spændende!
  Her lyder det dog til, at der er andre gode råd, som er værd at følge. Mine sommerkjoler har nemlig underligt nok også flere buler end tiltænkt...?

  SvarSlet
 14. Ha ha, tak allesammen for jeres sjove kommentarer og gode råd om hvad der kunne være et godt alternativ.

  Jeg er glad for at høre, at der findes produkter derude, der rent faktisk virker. Det efterlader mig med håbet om at jeg stadig bare kan lade stå til og så håndtere problemet ved at slå et smut omkring Føtex eller H & M, he he..

  Men det er da en rar tanke at jeg ikke er alene ;o)

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...