fredag den 10. juni 2011

animal farm

Jeg sagde det jo. Der er et leben og regeren af smådyr her på matriklen i øjeblikket. Denne gang har jeg lige hevet et lille ækelt, blodsugende møgsvin af en skovflåt ud af min ene knæhase.

Den opmærksomme læser vil måske studse over at min knæhase ser lidt speciel ud. Det' så fordi det ikke er min knæhase. Men derimod nakken af storesøster, hvor endnu en (denne gang perverst stor) snylter, havde boret sig ind i kødet på hende for et stykke tid siden. Begynder sgu snart at tage det personligt.

9 kommentarer:

 1. jeg hader det dyr .. min søn fik borrelia og blev meget syg så føj ...

  SvarSlet
 2. Adr adr adr! Får gåseehud. Puhh...

  SvarSlet
 3. Nej puha, de dumme dyr skal bare forsvinde!

  SvarSlet
 4. Aaaaaaaaamen det er så ulækkert, jeg magter det slet ikke... Føj føj føj føj føj. Og så med så stort et billede, jeg er jo nærmest lige ved at kaste op! (Skal nok tale meget pænere, hvis mine patienter kommer med en sådan, men AD ALTSÅ!)

  SvarSlet
 5. Good Lord from Lice to Ticks.....eeeewwwww!
  you poor thing you have had your fill of gross lately!

  SvarSlet
 6. Dér har vi også lige været... Måtte hive en ud af hovedbunden på Yngstepigen. Et held jeg opdagede den. De er så klamme! Men man vænner sig jo til meget.

  Første gang vi mødte en for nogle år siden ringede vi i panik til vagtlægen. Flere gange... Nu hiver vi den bare af. Og så videre. Skræmmende så ulækre ting kan blive hverdag :)

  SvarSlet
 7. Jeg ville også have købt de sjove kort med dyrene!!!!! Se Heidi nu kom vi frem til det kryb jeg virkelig er bange for - skidt pyt med kæmpe edderkopper, kakkerlakker, slanger osv. disse er de værste. Det at man ikke lige kan mærke at de er hoppet på en og tit også er farlige skræmmer mig. Var det efter en skovtur? Mon de også var der da vi løb rundt i skoven det meste af vores barndom?????? For et par år siden da vi var i Danmark fandt vi flere efter en tur i skoven nu er vi israelske vangebukse pakket ind når vi er på skovtur i Danmark he he. God weekend søde♥

  SvarSlet
 8. @helle: det er jeg ked af at høre, det skulle jo være en hæslig omgang

  @Diktesoph: ja, adr! :o)

  @3. sal til højre: nemlig. De er da så overflødige som man kan være

  @Blomsterpigen: ja, du må lige huske at tage en dyb indånding. Jeg har det ikke sådan panik-føj agtigt, mere så'n kom-her-dit-lille-møgsvin-du-skal-kraftstejlme-få-så-hatten-passer agtigt..

  @polkadotpetticoat: yeah, I should be home-free for the next couple of years :o)

  @thehuset: ja, dejligt at man opnår rutinen til bare skødesløst at deale med diverse ulækkerheder som lus, flåter osv :o)

  @tina: der er jo sådan set også god grund til at have en vis respekt for dem, de små udspekulerede sataner. Det værste af det hele er, at jeg slet ikke havde været i skoven. Kun i haven! Og så begynder det jo at blive virkelig træls, hvis man ikke engang kan få fred på sin egen matrikel og skal til at tjekke sig selv og unger i alle ender og kanter hver dag efter en tur i haven. Æv. Jeg kan heller ikke huske at det var et issue i barndommen overhovedet, men de må vel ha' været der. Også en rigtig god weekend til dig ;o)

  SvarSlet
 9. FY FOR SATAN! Ledere småkryb findes simpelthen ikke.

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...