søndag den 5. juni 2011

stoftryk styrer

Har fiflet videre med kvindekamp og neonpink. Denne gang på en lille taske. Tror jeg vil til at gøre noget mere i stoftryk, for det er faktisk rigtig sjovt at arbejde med. De stoftryksfarver jeg havde var vist for gamle. I hvertfald var de helt klumpede og grynede og triste i farverne, så jeg brugte bare den almindelige farve fra Søstrene Grenes og så længe man ikke begynder at vaske det, er det sikkert okay..

7 kommentarer:

 1. SÅ fedt! Flotte farver sammen - jeg tror jeg må prøve selv med lidt stoftryk inden længe, det er år&dag siden!!! KH Lisbeth

  SvarSlet
 2. Det er da den fedeste taske, jeg længe har set!! Elsker budskaber der bliver givet med humor. Mvh Louise

  SvarSlet
 3. Det ser fedt ud, og har sikkert været sjovt at lave.

  SvarSlet
 4. Du har ret - stoftryk styrer helt vildt! Har du lavet motivet med bogbinderplast?
  Vi kredser lidt om det samme, kan jeg se:
  http://thepukproject.blogspot.com/2011/03/kvindernes-internationale-kampdag.html

  Kh Puk

  SvarSlet
 5. Tak allesammen :o)

  @Puk: Jamen, det er jo også et fedt tegn! Jeg tegnede det af fra en gammel slidt Noa Noa bluse, der skulle kasseres og kan nu næsten ikke få nok af det ;o) Vil rigtig gerne ha' lavet et stempel også, men ved ikke om det bli'r for småt til at jeg selv kan finde ud af det..

  Jeg kunne godt huske at du markerede 8. marts og har lige genkigget, men kunne ikke huske at tegnet var hæklet! Dét er da sejt!!

  Ved faktisk ikke om det også kaldes bogbinderplast, det jeg har brugt. Det er bare sådan noget almindeligt transperant klæbefolie..

  Kh. Heidi

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...