mandag den 2. maj 2011

awardtid

Dorte med bloggen Oline Art har været så venlig at give mig en award. Tak for det, du ;o) Jeg skal fortælle syv ting om mig selv og oh, hvilken fryd at på opfordring kunne få lov og lejlighed til at svælge i sig selv, he he.. Jamen, så kører vi:

1) jeg får brækfornemmelser af at høre eller se andre mennesker børste tænder eller spise en overmoden banan

2) hvis ikke jeg havde skolesøgende/hjemmeboende børn, ville jeg slå mig ned i Berlin 

3) jeg elsker plat humor og og er altid ham, der fnisende mumler "det sagde hun også igår" hver gang lejligheden byder sig

4) jeg kan hidse mig helt urimeligt op over småting og bagateller eller folk der udviser ligegyldighed eller manglende respekt overfor andre. Og fysiske ting der ikke vil makke ret. Og dårlige tv-programmer. Og latterlige bilister. Okay, jeg kan hidse mig op over det meste.

5) jeg er ikke særlig social. Altså ikke som i asocial, men bare meget introvert. Opsøger sjældent selv andres selskab, men synes da (næsten) altid at det er fedt, når der er nogen der hanker op i mig og jeg så er ude ad døren. Og det er altså ikke fordi jeg så sidder tavs, tvær og kedelig i et hjørne. Jeg kan skam være både sjov, festlig og snakkesalig, når det stikker mig. Hæ.

6) har engang i nattens mulm og mørke piftet en (rigtig irriterende mind you!) tyskers cykel på en campingplads i sønderjylland, fordi jeg var skidesur og indebrændt over at Tyskland samme aften havde slået Portugal i bronzekampen til VM 2006. (altså det var bare en så'n en gammeldags piftning, ikke noget med at snitte dækkene op og den slags.. Så'n er jeg trods alt heller ikke)

7) jeg kan sms'e i teenage-tempo. Uden at kigge og mens jeg laver noget med den anden hånd. Til gengæld er jeg nogle gange flere dage om at svare på en sms..

Sådan, syv ting om mig! 

Jeg vil gerne give awarden videre til følgende herlige madammer: 

Benedikte med Sophies (al)verden Louise med Kom lidt farver i skeen Tina med Det smager altid lidt af fugl  Xenia med Hjemme hos Xenia Laila med Thehuset Helle med Loppe-Shoppe Tante Pap med Tante Pap Ida med midtimellem

God fornøjelse, de damer! :o)

7 kommentarer:

 1. he he, jeg har det ligesom dig med at høre/se andre børste tænder. Troede jeg var den eneste som havde det sådan! ;)

  SvarSlet
 2. hahaha det var sjovt! Elsker at lære jer alle at kende!

  SvarSlet
 3. Sådan, kære Heidi. Awarden er modtaget med glæde og straks besvaret. Tak fordi du tænkte på mig!

  Sidegevinsten var jo, at jeg kunne få det klamme indlæg med husdyrene længere ned på siden. Ærgeligt - hvis det kunne skræmme læsere bort :)

  SvarSlet
 4. Mange likheter med meg her!
  (filen = kulturmelk)

  SvarSlet
 5. Wa-uw - Jamen det er jo mig, som du også sender en award til - Tusind tak, jeg leger gerne med!!
  ASAP!

  - Og tak fordi du delte 7 helt essentielle ting om dig med os!

  Helle.

  SvarSlet
 6. Åh herligt Heidi - 3,4,5 er vi meget meget ens!!! Må lige chekke den med den overmodne banan. Skønt at vi alle har vores særheder♥ Tusinde tak for awarden♥♥♥

  SvarSlet
 7. Tak altså :-)
  Jeg har svaret.

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...