torsdag den 19. maj 2011

from russia with love

Russisk konfekture når det er bedst. Der er da ikke et øje tørt: Rødhætte, storøjede pigebørn med tørklæder, egern med buskede haler og naturligvis den stolte russiske bjørn.

De kan et eller andet, de russere, kan de. Hvad selve produktet  mangler i kvalitet, henter de i dén grad ind på indpakningen og emballeringen. Nøj, hvor kan de kræse. Men der er jo også en grund til at de er nødt til at give den så meget gas med indpakningen..

Så nej, jeg er på ingen måde fristet til at røre dem. Overhovedet. Jeg har været i Rusland og ved at deres chokolade er af en kvalitet, der får mini muh til at fremstå som den rene feinschmecker chokoladedelikatesse.

10 kommentarer:

 1. Hold op, hvor ser det godt ud... Ærgerligt at de ikke er lige så lækre inden i... På den anden side ville det næsten være ærgerligt at ødelægge det fiiiine papir :) (og en evt. kur...) host host... Håber i øvrigt du fik dine billetter :)

  SvarSlet
 2. Hvornår er det du laver en webshop med alle dine lækre fund?

  - Og ja, fik du dine billetter?

  - Og apropos mini muh, de koster 5 kroner idag, det er jo forrykt. Jeg kan huske da de kostede 1 krone (og smagte godt, eller i hvert fald bedre end idag..)

  SvarSlet
 3. Ja, du har da helt ret! Indpakningerne er forrygende. Forestiller mig, at smagen er lige så tvivlsom, som det, de kan præstere i Polen. Det mindes jeg med en vis form for væmmelse...

  Og jeg er også spændt på, om du fik billetterne?

  SvarSlet
 4. @betine: kur?? Nej uha da, sådan noget har jeg aldrig hørt om ;o)

  @karoline: koster en mini muh en femmer nu om dage?? Ja, det ER sgu forrykt. Grænsende til det latterlige. Optrækkeri! Åger! Verden er af lave, er den..

  @thehuset: normalt er jeg jo sådan en der på ingen måde er kræsen, når det kommer til søde sager. Så længe det indeholder sukker, er jeg tilfreds. Men her går grænsen alligevel. Så hellere en humpel kogechokolade..

  Og ja, Berlin billetterne er igen i hus. Yihaa! Reservationen VAR slettet, men pladserne var røget tilbage til salg i samme prisklasse og der var trods alt ingen der havde nået at komme mig i forkøbet kl. 08.44 imorges, da jeg ringede, så nu er alt igen i den skønneste orden. Tak for interessen :o)

  SvarSlet
 5. Det var altså den BEDSTE sammenligning den med mini muh chockoladen for hvor har du ret. der er masser a russiske jøder hernede og dermed masser af russiske supermarkeder. Slikket ser sjovt ud men som du siger skal man KUN nyde indpakningen. Mange af deres småkager er nu meget gode plus har sådan noget ala abrikosflæsk i løs vægt der smager utroligt godt. Det er nu også i de supermarkeder at man tit kan få andre prosukter fra rundt omkring i verden. Har endda en gang fundet tysk husblas. Det går ikke lige i kosher madlavning. Døde dyr og desserter = nixen bixen.

  SvarSlet
 6. Hvem har også sagt at man behøver at spise chokoladen, når nu man rent faktisk får mere nydelse ud af bare at kigge på dem!?
  Hvor har du dog fået fat i sådanne øjen-lækkerier?
  Fedt med turen! TIllykke :)

  SvarSlet
 7. Øjen-lækkerier er et godt navn for alt, hvad der foregår på denne blok. Mon de danske chokoladeproducenter snart laver produkter med skagensmotiver, grædende børn eller brølende hjorte, som jo er motiver fra den danske kulturskat - I doubt, men åh hvor skulle det købes og smides på diverse slikfade i mit hjem. Mvh Louise

  SvarSlet
 8. Hej Heidi, jeg har givet dig en award, fordi jeg elsker dine øjenlækkeirer og din tone. Jeg bliver altid i godt humør, når jeg vender forbi bangbang, og det må da være en award værdig!! Hvis du allerede har fået den, så tag den som en cadeau til dig selv, og der er da ingen, der ikke godt kan bruge to Oscars på kaminhylden...Go weekend til dig og dine tøser, mvh Louise

  SvarSlet
 9. those wrappers are beautiful...is whats inside just as good as it looks!

  SvarSlet
 10. Fantastisk emballasje!! Jeg må til Russland.

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...