søndag den 29. maj 2011

dagens høst på Ingerslev

Jeg gjorde mig de gode fund idag på Ingerslev. Denne gang som kunde og ikke på den forkerte side af disken. Af og til er der virkelig langt mellem snapsene og andre gange er det et rent slaraffenland. Idag var en fest, så det var kun fordi pengene var sluppet op, at jeg tog hjem.

gardiner i det fedeste retroprint. Yumsy. Når nu jeg er blevet en haj til  det der voksen-syning, skal det ene omsættes til en A formet nederdel. Så så man lige mig..

fed taske i dels rød læder, dels ditto ko-pels. God handy størrelse og passer primo til mine røde Bumper støvler

et af de der hidsige tørklæder, der var moderne for et par år siden. Er muligvis til min søster, hvis hun vil have det, ellers kan jeg nok selv bruge det

skønne støvler som ser noget sjaskede og triste ud på billedet, men i virkeligheden er rigtig fede, superbløde at have på og lige hvad jeg stod og manglede

sød lillebitte vase i stil med Thora Finnsdottir og Anne Langhøjs, men lavet af en lokal keramiker, der solgte ud af sine ting

lille opbevaringskasse til sy-grej

Og så lige omkring Glad! på Frederiksallé og købe frokosten med hjem. Åhh, hvor smager det godt!! Så'n en søndag er da lige til at holde ud..

Pigerne har været hos farmand i weekenden og kommer hjem om et par timer. Jeg mangler bare lige at bage inden og så skal Moder ellers rigtig traktere med lune gulerodsbrud og varm kakao.

Hov, fik jeg sagt, at jeg har ferie hele næste uge!? Det har jeg. 7 gode lange dage med alle muligheder åbne. Life is fandme sweet i øjeblikket..

7 kommentarer:

 1. Nice lopper!

  Mht. nederdel i A-form, tillad mig da at henvise til

  http://moegungen.dk/nederdel/

  Det er er side hvor man bare skal indtaste eget (/personens) taljemål og ønsket længde på nederdelen og krydse af om man ønsker kvart-, halv- eller hel-sol og så udregner den et mønster for dig. (Det er altså mærkværdigt nemt, selv for sådan en som mig) Jeg har lavet tre stk. til min datter og på min to-do-liste er en (gerne flere) til mig selv. (Til voksne skal man dog tage højde for hvordan linningen skal laves, evt. m. lynlås, men til børn har jeg bare sat passende rib i)
  Hvis du vil se en af de nedersele jeg har lavet kan du se den lige her:

  http://loppe-shoppe.blogspot.com/2011/02/dagens-outfit.html

  Sikke en lang besked, det blev til, men jeg synes simpelthen, at det mønster er så genialt.

  SvarSlet
 2. ♥ Wauw........
  Jeg skulle ha' været derude også (yes - vi er i Jylland), men men men - lillemand er sløj igen, så måtte blive ved ham.
  Hvor er det skønne ting du fandt.
  Og Haps - nupper lige linket fra Loppe shoppe også ;-)

  SvarSlet
 3. Niiiice :) Sikke en masse lækre køb. Det der Ingerslev må jeg prøve en gang...
  Og læks med ferie! :)

  SvarSlet
 4. Ja det Ingerslev ser fedt ud, er det hver søndag?
  Go' ferie

  SvarSlet
 5. @loppe-shoppe: tusind tak for tippet :o) Det er da en fantastisk service og den du har syet er SÅ fin!

  @mrs. poppins: øv, hvor træls med sygdom. God bedring med ham!

  @Osloskånskan: tak tak! :o)

  @Diktesoph: Ja, se du lige at lægge vejen forbi, engang du er på landjord :o) Ja, det er intet mindre end fantastisk med ferie! Glæder mig som et lille barn, det er SKØNT!

  @morslille: Tak (altså m ferien) Det hedder sig at der er marked 1. og 3. søndag i perioden april-september, men der er altså nogle gange rodet grundigt rundt i det, så for at se de nøjagtige datoer kan du tjekke her: http://www.lions-bagagerumsmarked.dk/pages/info.html

  SvarSlet
 6. ej hvor gode fund! du er sej til det :)

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...