søndag den 1. maj 2011

festligt, folkeligt og fornøjeligtHvem skulle ha' troet det; så så man lige mig have en helt vildt festlig, sjov og fornøjelig aften til koncert med De Eneste To.. Mig, der er berygtet for min manglende folkelighed og normalt går helt i baglås med korslagte arme, når folk begynder at klappe på 2 og 4, tænde lightere, skråle med og hvad ved jeg og kun skulle med til koncert, fordi jeg havde givet min søster en billet i julegave og tænkte, at så blev jeg da næsten nødt til at købe en til mig selv også.

Men jo, jeg morede mig, gjorde jeg. Meget endda. Og en lillebitte smule småfuld blev man da også. Og et par cigs blev det sørme også til. Og minsandten om ikke jeg også var ham, der med et triumferende hyl gaflede mig en herregrim t-shirt som opvarmningsfyren kylede ud fra scenen. Og så var musikken jo faktisk overraskende fed. Så fed at jeg faktisk har hørt cd'en på repeat det meste af dagen idag.

Jo jo, så har man hørt det med..


5 kommentarer:

 1. Det lyder som en god aften og koncert :)
  Trods de ikke særligt høje forventninger :P

  SvarSlet
 2. Jeg synes det er skønt, når man overrasker sig selv :)

  Rigtig fine tekster de har. De kræver, at man hører godt efter og læser mellem linjerne.

  Gode oplevelser er altid værd at samle på!

  SvarSlet
 3. Hvor ser det også bare fantastisk festligt ud. Jeg kan blive helt ærgerlig over, at jeg ikke var tilstede :D.

  SvarSlet
 4. Ha ha live musik og lidt at drikke så er man hurtigt tilbage i koncert stemning som da man var 18! Totalt herligt at du scorede t shirten. kender slet ikke gruppen. Knus

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...