onsdag den 25. maj 2011

glimmerbøsser

De er da ikke uden humor i Dansk Insektforening eller hvem det nu er der sidder og navngiver insekter. "Glimmerbøsse". Jamen of course. Den lå da lige til højrebenet..

(og så tror jeg da nok lige, at jeg var ved at blive godt desperat efter ikke at have kunnet logge ind på Blogger i et døgns tid Har heller ikke kunnet kommentere som anonym andre steder, fordi kommentarfeltet istedet var fyldt ud med stor, fed livløs log-in kasse. Arghh!! Stram op, Blogger!)

8 kommentarer:

 1. Ja ha!! Det er et fantastisk navn - gud ved hvordan den ser ud. Jeg får nogle meget underfundige associationer ;o)

  SvarSlet
 2. Hahaha. Det er da for sjovt. Kan lige forestille mig hvordan det må se ud. Jeg vil gerne forbi en af de marker, når de er i fuld gang :-) Velkommen tilbage til livet :-)
  Kh V

  SvarSlet
 3. Ha hvor herligt................ Hvem mon har fundet på navnet! Havde kun problemer med blogger et par gange igår men du var vist ikke alene! Tænk hernede har der aldrig været tekst tv!!!! Knus

  SvarSlet
 4. Hold k... det er sjovt du lige præcis lægger det ud på bloggen :-) Jeg sad og grinede af præcist det samme igår - herligt herligt herligt :-)

  SvarSlet
 5. Jeg trænger til nogen glimmerbøsser der kan angribe sådan set hele mit liv.

  SvarSlet
 6. Har hørt om de glimmerbøsser før, og har altid haft en ret stor griner over dem. Elsker når sproget danner helt andre billeder, end det er meningen. Hold dig i agt for vildfarne insekter i de kommende dage!! Mvh Louise

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...