mandag den 16. maj 2011

minus til plus

Jeg kan lige så godt sige det som det er: det er udelukkende nærighed og snusfornuft, der forhindrer mig i at fyre varmeapperaterne op på 4 lige nu! 

Hvis jeg skal komme nogenlunde helskindet gennem denne aften her, bli'r jeg vist nødt til at smide mig på sofaen iført ragsokker og vinterdyne, med skoldhed kaffe og stuetempereret chokolade indenfor rækkevidde og så ellers starte fra en ende af på den der Klovn boks..

9 kommentarer:

 1. Chokolade skal komme lige fra køleren! :P
  Men i øvrigt ellers et møg-hyggeligt aftenarrangement du har gang i!

  SvarSlet
 2. @Diktesoph: NEJ NEJ NEJ!! Det er en frygtelig uskik med kold chokolade :o) Chokolade har intet at gøre i køleskabet. Det bli'r hårdt og træls at få i munden og smagen kommer slet ikke til sin ret, men går bare fra flad til skarp. Næh, når den er stuetemperatur er den blød og rar, smelter let på tungen og smagen meget mere intens. Sådan er det, ha ha..

  @Osloskånskan: Ja, pivkoldt! Og gråt og vådt..

  SvarSlet
 3. Griner -jeg putter nu også chokoladen i køleskabet ;)

  Det lyder godt nok som en hyggelig aften su har haft dig der!

  SvarSlet
 4. he he.. vi putter også chokolade i køleskabet herhjemme. ;-P _og jeg sidder også med vinterdynen og vi har også skruet op for varmen i sove værelset... brrr... sommer kom igen....

  SvarSlet
 5. the translation tonight was very funny, I could keep up with you!!

  SvarSlet
 6. Jeg er også stor tilhænger af chokolade i køleskabet - Men gemalen har det som dig, så han ligger det blot på en hylde! En evig kamp om chokoladens placering hjemme hos os:-)

  SvarSlet
 7. Håber du hyggede maaaaax :-)
  Måske du lige skulle tjekke min give away - tror sørme lige den er dig.

  SvarSlet
 8. Hvor fedt at det gik så godt med at få solgt på markedet!!!! Elsker Klovn............. Det gør mine danske veninder hernede desværre ikke. Har vist dem både Klovn og Tak for iaften men det fandt de SLET ikke sjovt. Mine drenge synes faktisk at begge dele er sjove på trods af at deres danske er langt fra perfekt men humoren er der. Hmm skal I ha gang i varmen - håber der er lovet jer lidt solskin. Knus♥

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...